Te slike je tesko za naci,neznam zbog cega ali ovo sam skinuo sa videorekordera ili DVD-a,znaci sa ekrana.Imam originalne Opelove videokazete pa nije problem snimiti sa ekrana ali su zato slike ocajne.
Prve dvije slike su sa Safari rally-a 1981. od "prvog" Opelovog vozaca Anders Küllang.Cak je vodio cijelu trku sa 20 min. razlike naspram drugog ali se onda na nekom brezuljku na doskoku pri punoj brzini (u petom "gangu") zaletio u krdo krava! Probali su cijelu noc mehanicari sloziti Asconu ali u zoru su morali odustati! Na slici skroz gore je Ascona sva u crvenom blatu pa se dosta lose vidi boja a na drugoj je opet prebrzo prosla pored kamere tako da je ta slika maksimum!
Ostale 3 slike su sa Akropolis rally-a (Grcka) 1981. od vozaca Jochi Kleint (bio je Europski prvak u Rally-u 1979. u Opel Asconi I2000) kojeg je 1982. zamijenio Henry Toivonen.Taj Jochi Kleint je vozio i Njemacko prvenstvo u rally-u 1981. i tamo je Ascona 400 bila bijela ali sa plavim crtama,a glavni sponzor je bio Sachs (na WRC-u 1981. glavni sponzor je bio Venere).
3 slike izbrisane jer uzimaju previse prostora i nemaju svrhe zbog lose kvalitete! Za pokazati kako je bilo obojano dostatne su 2 slike (pa i jedna!),tako da mislim da se nece nitko ljutiti (pogotovo moderatori,mislim da su 2 prve slike dosta za pokazati jedan auto,ostalo je suvisno)!
Ostale su 2 slike sa Akropolis rally-a gdje je ovaj vozac (Jochi Kleint) ostao bez plasmana (kvar na masini),a na Safarijskom rally-u je bio 5.

Evo,nasao sam par takvih slika,2 su dosta da se vidi kak to izgleda!