Autor Tema: Plastični autić  (Posjeta: 4757 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AlfaZD

Plastični autić
« Odgovori #15 : 30 Travnja, 2010, 23:00:09 »
profo, ti bi bio u pravu da je to netko jučer razvalio Itala, ali ovaj NG je složen 1983-će, s dijelovima isto iz `83-će, dakle kada je Ital bio novi auto, pa je to kao kad bi netko danas u slične svrhe razvalio npr. Passata.
Alfe u srcu, Alfe u garazi, u Alfi na cesti

Offline gtj

Plastični autić
« Odgovori #16 : 30 Travnja, 2010, 23:02:44 »
Citat: AlfaZD;157933
profo, ti bi bio u pravu da je to netko jučer razvalio Itala, ali ovaj NG je složen 1983-će, s dijelovima isto iz `83-će, dakle kada je Ital bio novi auto, pa je to kao kad bi netko danas u slične svrhe razvalio npr. Passata.

Uh, zamisli ovo, pa još na Passatu:D

Offline gtj

Plastični autić
« Odgovori #17 : 30 Travnja, 2010, 23:28:31 »
Citat: gtj;157935
Uh, zamisli ovo, pa još na Passatu:D

OK, pretjerujem... Očito da se njegovom vlasniku ovaj NG sviđa, a to je najvažnije!

Offline dmj

• Antique Member
  • Spol: Muški
Plastični autić
« Odgovori #18 : 02 Svibnja, 2010, 23:38:14 »
Citat: gtj;157932
Imamo i Caterhama, ako ih uopće mogu ubrojiti među navedene, oni mi se puuuuno više sviđaju...:njam:

Recimo... Dodajmo onda i Westfielda, Cobre, možda i poneki buggy i slična vozila... sve je to na određeni način dio automobilskog svijeta i draže mi je vidjeti njih na cesti nego još Buba, Kadetta B i Taunusa... Što mogu, volim raznolikost.

Iako,, jedina razmjerno jeftina replika/retroautomobil koja me zanima je Auburn Speedster... Dva su nedavno, čujem, uvezena u Srbiju, a ja moram priznati da bih taj auto, ma koliko načelno preferirao originalnost, rado imao...
Via Ciro Menotti 322

Offline AlfaZD

Plastični autić
« Odgovori #19 : 03 Svibnja, 2010, 23:06:28 »
buggya ima dosta, evo jednog od zadarskih, složenog na `75 bubi, s plastikom američkog Manx buggya, dugog

Offline marac_kc

• Antique Member
Plastični autić
« Odgovori #20 : 05 Svibnja, 2010, 07:45:06 »
Pod hitno na taj Buggy naprad stavit felge od stare škode 14" i pofarbat u crno, čak uz male modifikacije pašu i radkape...., vjeruj bude puno lijepši!

Inaće ovi dugački (ne skračena šasija bube) su mi ružni...
KEMI?AR

Offline AlfaZD

Plastični autić
« Odgovori #21 : 05 Svibnja, 2010, 22:50:55 »
Citat: marac_kc;158716
Pod hitno na taj Buggy naprad stavit felge od stare škode 14" i pofarbat u crno, čak uz male modifikacije pašu i radkape...., vjeruj bude puno lijepši!

Inaće ovi dugački (ne skračena šasija bube) su mi ružni...

taj buggy pripada mom prijatelju i kolegi iz OTK Zadar, znam njegove želje i način rada, pa ti slobodno ja mogu odgovoriti: nikakve dijelove od ostalih automobila ne želi  zavidavati po njemu, dolaze u obzir samo ili bubini dijelovi, ili dijelovi napravljeni za buggya, po mogućnosti baš za Manx :ghh:
isto se odnosi i na dužinu šasije

Offline marac_kc

• Antique Member
Plastični autić
« Odgovori #22 : 06 Svibnja, 2010, 07:57:38 »
Neki buggy freak!!:D

Dobro, neka barem stavi odozada više gume, ovako izgleda ko neka barka!:ghh::gosp:
KEMI?AR