Autor Tema: mini terapeut 76  (Posjeta: 95886 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

psiho

• Gost
mini terapeut 76
« Odgovori #90 : 12 Prosinca, 2010, 17:37:30 »
prije plastificiranja se pjeskari, tako bar ja radim a mozes i sam ocistit, al moras pobrusit skroz do cistog lima

SCARY

• Gost
mini terapeut 76
« Odgovori #91 : 12 Prosinca, 2010, 20:19:56 »
Citat: Wheeler;201527

I scary, kako se to ponaša kada neki kamenčić razbije lak?

niš posebno, lak se raspuca, ali rijetko kad otpadne - meka jezgra čini svoje... a i dalje zmazanoća samo klizi... nakon par godinica ne trebaš obnavljati cijelu zaštitu nego samo eventualna oštećenja - jeftinije i brže...
zapravo jednom godišnje podigneš auteka u zrak, opereš, pregledaš i saniraš u jednom danu; a da nisi izgubio na kvaliteti zaštite...

bitno je da se zmazanoća teže zadržava i lakše se opere;)

Offline Wheeler

• Antique Member
mini terapeut 76
« Odgovori #92 : 12 Prosinca, 2010, 20:23:37 »
Fora zvuči super bome.
Limarenje, ključevi i sva ta super sranja// N <3

SCARY

• Gost
mini terapeut 76
« Odgovori #93 : 12 Prosinca, 2010, 20:32:18 »
samo kaj ima pojedinih smola koje su na bazi asfalta i ne primaju boju... to je npr hb body 930...
probal sam različite vrste zaštita i postupke... i ovo s bojom mi se pokazalo jako dobro;) a zadovoljan sam i s body 930:)

Offline mojitobar

mini terapeut 76
« Odgovori #94 : 13 Prosinca, 2010, 08:15:18 »
-frik-ri....naravno da se ne ljutim,i meni je simpatično kako je sve umanjeno kod minija,puno je lakše s njim radit nego sa večim autom,ali to je i bit ovog autića i velik dio njegove genijalnosti,mali a veliki,i zato i je toliko dugo i opstao...veliki je gušt radit na njemu moram priznati!

-Wheeler...dijelovi išli prvo na pjeslarenje,ili ih sam izbrusim,pa onda ih pocinčam uglavnom,pogotovo ako su izloženi utjecaju vode,pa tek onda idu na plastifikaciju

-scary...koristim 3m-ov body(vidi se na slikama od prije),mislim da se može bojati preko njega,ali nisam siguran 100%,provjerit ću danas,ali svakako ću razmislit o tvom prijedlogu...

-hvala svima na potpori!:gosp:
built,not bought

Offline mojitobar

mini terapeut 76
« Odgovori #95 : 14 Prosinca, 2010, 07:38:53 »
evo nabrzinu izvještaj što se jučer radilo...

diht masa i u gepeku...

pa sam se opet igrao lakirera i počeo malo radit na krovu,pobrusio i pokušao ispraviti male nepravilnosti...bit će toga još;)

dan je kratak za sve što bi ja htio napraviti na miniju jer me tjeraju i druge obaveze ali još sam uspio napraviti sljedeće:malo sam popravio još i podebljao kobit,jer nisam bio uhvatio baš svaki detalj prošli put,tako da je sad sve prekriveno finim slojem,pogotovo na ključnim mjestima,onda smo išli podignuti stvari sa pjeskarenja,usput odnijeli neke još djelove na cinčanje i plastificiranje(stižu djelovi za vikend,treba to sve pripremit da se može sastavljati,jupi!!!)a uspjeli smo i ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=ZAULL49VpzI

nakon godina stajanja upalio je čim se doktor uhvatio za ozbiljno...(kad je napunio akumulator :D:p)!ja sretan ko mala beba!:palac:
built,not bought

Offline mojitobar

mini terapeut 76
« Odgovori #96 : 14 Prosinca, 2010, 18:32:20 »
rekao sam da će bit toga još...;)

a sad ozbiljno....bacio sam špric kit u gepek,motorni prostor i unutra na dash rail...

pa se onda malo to i obojalo,matt crna...

toliko za danas!
built,not bought

Offline mojitobar

mini terapeut 76
« Odgovori #97 : 20 Prosinca, 2010, 18:15:40 »
stiglo danas još malo stvari sa cinčanja i plastificiranja,skupljam djelove ko hrčak,još malo pa sastavljanje...jedva čekam!

built,not bought

Offline cos

• Oldschool rookie
mini terapeut 76
« Odgovori #98 : 20 Prosinca, 2010, 18:17:40 »
Samo naprijed

psiho

• Gost
mini terapeut 76
« Odgovori #99 : 20 Prosinca, 2010, 20:13:07 »
odlicno, predobar projekt..

Offline mojitobar

mini terapeut 76
« Odgovori #100 : 22 Prosinca, 2010, 15:52:03 »
evo malo predbožićnih radova...

finalno kitanje krova:

pa špric-kit iliti kita u špricu!

i poprskano crnom,kao kontrolna boja...

s obzirom ko je radio i za koga je, super je ispalo!da ne spominjem da mi je prvi put...nastavak iza božićnih praznika...stižu djelovi danas,bit će još neke akcije u tjednu do nove godine,sve ću uredno predstaviti tu...
built,not bought

Offline i šime

mini terapeut 76
« Odgovori #101 : 26 Prosinca, 2010, 18:45:41 »
Samo cekam da savladas lakiranje, pa da te onda urentam...:)

Offline mojitobar

mini terapeut 76
« Odgovori #102 : 27 Prosinca, 2010, 00:05:09 »
bit će sve ok samo da dobro ispadne na kraju hehehe,lako se mi dogovorimo...:cool:
built,not bought

Offline mojitobar

mini terapeut 76
« Odgovori #103 : 28 Prosinca, 2010, 21:06:47 »
danas sam se još malo igrao lakiranja...stigli su i djelovi,sve što sam naručio osim hi-loova,ali i oni su već na putu,tako da će i to bit riješeno nadam se za koji dan pa ćemo pristupit sklapanju mostova.do tad,ja i moje igrarije...novost je i da sam pribavio nešto alata pa sad ne moram sve na ruke...još će i nešto ispasti od svega ovog ! ;)

built,not bought

Offline mojitobar

mini terapeut 76
« Odgovori #104 : 30 Prosinca, 2010, 09:53:04 »
slike od jučer,radilo se nešto...

diht masom popunio žlijeb oko krova i ovu dodatnu lajsnicu :

i tako je sad krov spreman za finalni sloj špric kita :

nastavak radova tek dogodine...
built,not bought