Autor Tema: Pozdrav  (Posjeta: 3297 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline veloce

• Antique Member
Pozdrav
« Odgovori #15 : 13 Lipnja, 2010, 20:06:43 »
..pozdrav:palac:, a mogla bi stavit i koju sličicu...
pred par godina je netko prodaval Isabelu u Plavom, a znam za jednu u Sloveniji, negdje oko Kozine, i coupe je...
za dijelove vidi na www.avto.com

Offline veloce

• Antique Member
Pozdrav
« Odgovori #16 : 13 Lipnja, 2010, 20:13:05 »

kinkygsi16

• Gost
Pozdrav
« Odgovori #17 : 14 Lipnja, 2010, 00:32:35 »
pozdrav,dobrodošla..

Offline mattax

• Antique Member
Pozdrav
« Odgovori #18 : 14 Lipnja, 2010, 10:24:27 »
e to je predstavljanje. Bok i poštovanje i sretno sa projektom i diplomom. Slomi nogu!!
:gosp:
...DNK rulz...

Offline bmw007power

• Senior member
Pozdrav
« Odgovori #19 : 14 Lipnja, 2010, 13:26:36 »
Dobro  dosla:gosp:
BMW starijeg godišta kupujem ponude na p.m
ili 098/97 00 038

Offline Amigaboy

Pozdrav
« Odgovori #20 : 14 Lipnja, 2010, 20:53:37 »
Citat: vixennika;165712
Moje ime je Nika, iz Varazdina sam i imam 22 godine.. apsolventica sam ekonomije poduzetnistva na Vern'u i nadam se diplomi u 7.mjesecu.. :)
Prije cca godinu i pol sam se registrirala na ovaj forum, no nisam bila aktivna pa je moje clanstvo otislo u povijest..
Registrirala sam se s ciljem dobivanja pomoci u potrazi za Borgward Isabellom koju mi je namjera bila pokloniti ocu za njegov 60. rodjendan.,
E sad, rodjendan mu je iduce subote, a auto je u zavrsnoj fazi restauracije! Da, uspjela sam ga naci u Njemackoj!! :):):)
S obzirom na rijetkost auta i cinjenicu da je Borgward otisao u stecaj i nestao s lica zemlje jos prije 40-ak godina, imam problema pri pronalasku odredjenih dijelova tako da sam se vratila na forum u nadi da cete me prosvijetliti i uputiti na mjesto ili osobu gdje mogu nabaviti ono sto mi fali..
Bacam se na otvaranje teme u prikladnoj rubrici :)

Kada proces restauracije zavrsi, stavljam slikice :)

Veselim se ugodnom druzenju ;)

ima ga clan foruma, stretkas... :) , cak ima i dijelova vjerojatno :)

Pozz
[h=6]░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
 ░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
 ░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
 ░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
 ░▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
 █▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
 █▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
 ░█▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
 ░░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
 ░░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
 ░░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
 ░░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
 ░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
 ░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
 ░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░█[/h]

vixennika

• Gost
Pozdrav
« Odgovori #21 : 15 Lipnja, 2010, 00:31:17 »
Citat: i šime;165831
Pozdrav
Jel mozda auto u Sracincu, a motor u Texasu?

Heh, da :) .. a ti to znas od kud? :) .. jos samo do ovog vikenda pssst, ne bi bilo fora da procuri informacija netom prije tatinog rodjendana buduci da je 2 godine skrivanja ulozeno u iznenadjenje :)

Citat: olds 66;165875
dobrodošla...znači tvoj je Borgward na  restauraciji kog Gigija..?

Tako je :) .. on mi je polirao i bojao motor, ovjese i jos neke djelove.. A ja sam imala priliku vidjeti tvoj Oldsmobile na vucnoj na Heinzelovoj jedan petak :D

Citat: veloce;165921
..pozdrav:palac:, a mogla bi  stavit i koju sličicu...
pred par godina je netko prodaval Isabelu u Plavom, a znam za jednu u  Sloveniji, negdje oko Kozine, i coupe je...
za dijelove vidi na www.avto.com

Stavit cu ih vise, kad zavrsi prica i kad kompletiram fotke :) .. ovo u plavom su bili samo djelovi i to prilicno derutni, jedan covjek ih je htio baciti pa je njegovom susjedu bilo zao pa ih je sacuvao, hah.. jedino sto mozda naknadno uzmem od njega je natpis Borgward jer je moj jedan nazalost slomljen prilikom demontaze..
Hvala na linku ;)

Citat: mattax;166018
e to je predstavljanje. Bok i poštovanje i sretno  sa projektom i diplomom. Slomi nogu!!
:gosp:

Hvala :)

olds 66

• Gost
Pozdrav
« Odgovori #22 : 15 Lipnja, 2010, 17:14:44 »
Tako je :) .. on mi je polirao i bojao motor, ovjese i jos neke djelove.. A ja sam imala priliku vidjeti tvoj Oldsmobile na vucnoj na Heinzelovoj jedan petak :D

k njemu će i moj na zimu, da ga dovedemo u stanje koje zaslužuje...da nije bilo Gigija, njegovog entuzijazma i njegovog zaraznog optimizma, teško da bi moj auto bio danas tu. Gigi je definitivni kum tog auta...na Heinzlovoj si nas vidjela kad smo išli na/sa carine...od onda vodim borbu za registraciju

pozdrav

Offline Tookie

• Antique Member
Pozdrav
« Odgovori #23 : 16 Lipnja, 2010, 11:22:05 »
pozzdrav...:gosp:
..."I noga u guzicu je isto korak naprijed"...