Autor Tema: kočnice za yuga  (Posjeta: 9282 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

SCARY

• Gost
kočnice za yuga
« Odgovori #15 : 11 Rujna, 2010, 15:19:10 »
Citat: tomekk;179347
Mislim da je disk i to sve komplet sa nekog fiata, jer ja kad sam trazio disk plocice za tempa nisam mogo nac nigdje pa mi covjek po uzorku reko da idu gore cini mi se da su bile od fiata tempre 1.4 il 1.6 ne sjecam se

fiat tipo stari tip (tokić, kranjčevićeva)

Offline darkich45

• Veteran member
kočnice za yuga
« Odgovori #16 : 12 Rujna, 2010, 21:24:06 »
Moj je plan: 14 coli felge (radi mjesta) čeljusti i 257 mm diskovi sa Fiata Crome, ventilirajuči diskovi i pločice za neventilirajuče diskove ( malo su veče )
Probano na jednom Yugu za otpis... nema servo kočnice... ali koči kao da ima.
Uglavnom, jako dobro!
Yugo = do 100-tke voziš, iznad...  gađaš!

Offline Aki

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • PrijemnoOdeljenje
  • Vozilo:: Yugo 1.6, Yugo 1.3
kočnice za yuga
« Odgovori #17 : 12 Rujna, 2010, 22:39:27 »
Stavi na vagu taj komplet kocnica 257mm i komplet 240mm. Prava stvar je novi tip kocionog cilindra koji ima precnik cilindra cini mi se 20.5 u poredjenju sa starim tipom koji ima 19.6mm, novi tip serva uz to i poprilicno sam siguran da bi i novi tip (240mm solid) bio dovoljan vecini. Nije neka nauka oko Juga uraditi pravu stvar, sve je vec neko probao i pokusao, ovde se isti taj auto vozi vec 30 godina u svim uslovima i raznim nadmetanjima.

Offline Merida50

• Antique Member
kočnice za yuga
« Odgovori #18 : 12 Rujna, 2010, 22:45:54 »
Kad je vec rijec oko kocnica... imam pitanje... sada nemam na 45ice servo , pa me zanima jeli puno posla stavit servo.. i kako je najbolje slozit ?
Be fast or die trying

Offline darkich45

• Veteran member
kočnice za yuga
« Odgovori #19 : 12 Rujna, 2010, 22:48:03 »
Svaka promjena za sobom vuče i neke druge detalje oko kojih treba raditi i o kojima treba razmišljati.
Nisu inženjeri bezveze išli u škole da bi mogli određivati takve detalje i rekli da to tako mora biti.
Međutim, ja sam samo naveo ono što sam ja probao i čime sam zadovoljan, zasada...  možda se nešto pokaže lošim nakon nekog vremena.

Offline darkich45

• Veteran member
kočnice za yuga
« Odgovori #20 : 12 Rujna, 2010, 23:01:38 »
Citat: Merida50;179663
Kad je vec rijec oko kocnica... imam pitanje... sada nemam na 45ice servo , pa me zanima jeli puno posla stavit servo.. i kako je najbolje slozit ?

Trebaš servo za početak, onda postolje na kojem se on nalazi, vijci koji ga drže, dobro je nabaviti i crijeva metalna jer bi ti stara mogla biti prekratka.
Sve to uzmeš od 55-ice i nije problem namontirati. Pretpostavka je da imaš vakuum gdje spojiti.

Vezano za post prije: meni je to sve fino radilo na 45 motoru, a kad sam stavio 1.5 motor krenuli su problemi koje nitko nije znao riješiti, propadala mi je papučica. Nakraju sam skinuo servo i sve 5!  To je jedna od situacija koja govori da treba na puno stvari paziti.

Offline yugopula

• Veteran member
kočnice za yuga
« Odgovori #21 : 13 Rujna, 2010, 10:11:17 »
imas post iznad tebe kako je Aki opisao tako bi ti bilo idealno ako oces kupit nove djelove,ako ne s 55 ice prebaci,moras i uzet prednja metanla cijevi od kocnica i mislim da onu sredisnju koja ti ide do pola auta bis trebao promjeniti,jer su krace cijevi bez serva,i naravno odzracit kocnice na kraju

Offline ivmatic86

kočnice za yuga
« Odgovori #22 : 20 Prosinca, 2010, 13:13:23 »
Sam servo nije problem stavit, ali je problem šta ti ne odgovaraju krute metalne cijevi od hidraulike, pa moraš i njih minjat (skinit sa auta, sa kojeg si skinija i servo) i ispušnu granu na koju se servo može spajat. Ja to nisan tija radit...
Yugo je više od vozila, to je statusni simbol!

yugenda

• Gost
kočnice za yuga
« Odgovori #23 : 20 Prosinca, 2010, 13:28:04 »

nije problem stavit

Offline krank

• Senior member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Prime Сasual Dating - Legitimate Girls
kočnice za yuga
« Odgovori #24 : 20 Prosinca, 2010, 14:33:31 »
Citat: ivmatic86;203507
i ispušnu granu na koju se servo može spajat.

usisnu granu:rolleyes: