0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
http://img406.imageshack.us/img406/6264/084ch.jpg[/IMG]
Krntija, registracija je odlična!ZG pa četiri broja, to nisam vidio. Da li znaš kad je registriran taj topolino, negdje još u pedesetima. Moj djed je imao topolino sa KA tablicima, registracija 12- 47 registriran 61.g.
:sok: AJMO novi forumasi!! Da vidimo fotografije iz vasih familijarnih albuma!! Ako su vasi imali auto, motor, kamion ili neki drugi motorni pogon, ne sramite se, slobodno nam pokazite to zanimljivo vozilo iz proslih dekada!! Mozeju i vozila sire i uze familije, a pogotovo autobusi kojima ste se transportirali prema moru ili unutrasnjosti (CROATIA TRANS; SAP LJUBLJANA; NIS EXPRES), potpuno nebitno, glavno da ga vidimo!;):njam: Evo mene ponosnog na bacenom PEUGEOT-u 403, negdje na Gracanskoj cesti pocetkom 80-tih godina. Pocupal sam mu znakove, ostalo su raznesli cigani!!:sok:(Image removed from quote.)
Moram ja iskopat slike auta od mog starog i strica..Stari je imao Alfu sud a stric Mantu B gsi..mislim da su čak zajeno na jednoj slici oba auta..čim nađem skeniram pa stavim..
:sok: A znas li dal je ta MANTA CC prezivjela ili stoji negdje i ceka?? Oko Novske i Kutine mozda decki znaju kaj vise??