pa dođi onda kod nas ..ima novaca po drveču i na livadi ..ideš na travu i paseš ko magarac :ghh:
Pa moram se malo zezati da razbijem monotoniju! Znam da nije tako kao prethodno napisano,ako smo vec mi u popljackanoj drzavi onda da bar Vi niste,ali mislim da smo svi tu negdje,manje-vise! Najgore sto ce ljudi birati opet jedno te iste koji su ih opljackali,to je valjda narodu fetis,nesto kao narod sa "tvornickom greskom"! Dobro je meni moja zena davno govorila brisimo odavde,a ja idiot,veliki patriot- ostajemo! Sad bi u Njemackoj sigurno imao Asconu/Mantu 400 u garazi,ovako imam samo takve slike na zidu! I onda mi dode tamo neki lik iz BiH i veli da su oni veci Hrvati od nas ovdje! I kako ga onda ne bi ubio ?! Pozdrav prijatelju
Ako cu biti baniran zbog zadnjih 2 recenice,OK,potpuno zasluzeno,necu se na nikoga ljutiti,moja greska,ali pun mi je k.... tih laznih branitelja za koje moram raditi a nisu vidjeli prvu liniju,od rata su napravili biznis (PTSP i ostale idiotarije),500 godina su se mijesali sa Turcima i vele da su veci Hrvati od Nas ovdje! Ma,fuck off