Autor Tema: BMW E21 Baur  (Posjeta: 8363 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bmw e21 baur

• Junior member
  • **
BMW E21 Baur
« Odgovori #15 : 14 Siječnja, 2012, 18:18:09 »
Imam u BMW fascikli sve racune,sto za nove delove sto za remont i Ante da znas da je toliko i kostalo,ali kada vidim sta sam uradio uz pomoc limara.lakirera i ostalih koji su ucestvovali u celom projektu,veruj mi da je neprocenjivo(ne mislim da taj auto ima ne procenjivu vrednost),ali za mene je stvarno vise nego lepo kada -god pogledam sta je uradjeno i nadam se da cu sa proleca zavrsiti sta je preostalo,pa i da cu se videti sa nekim od vas na nekom od skupova,jos jednom hvala svima na pohvalama.

Offline kalkan

BMW E21 Baur
« Odgovori #16 : 14 Siječnja, 2012, 18:25:43 »
Odličan i rijedak primjerak. Ovaj auto se isplati doći vidjeti!

Offline Ante V8

BMW E21 Baur
« Odgovori #17 : 14 Siječnja, 2012, 18:41:28 »
To je istina kad neko želi renovirat auto sa 1000 ili 2000 eura ,bolje mu je da ništa ne radi,jer će se lova baciti ,a rezultat takvog posla je jedino krpljavina,a ovakvi poslovi koštaju kao jedno dobro novo auto,a to znam po sebi.Zato za gušte nema cijene.Stvarno svaka čast,na odrađenom poslu.Ina kraju svega imaš auto kojemu svaki dan raste cijena ,a ne da pada.Pozdrav iz Dubrovnika.Ante.
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline bmw e21 baur

• Junior member
  • **
BMW E21 Baur
« Odgovori #18 : 14 Siječnja, 2012, 19:02:36 »
Citat: kalkan;281889
Odličan i rijedak primjerak. Ovaj auto se isplati doći vidjeti!
Kad god Vam vreme dozvoli,vrlo rado cu Vas ugostiti.

Offline bmw e21 baur

• Junior member
  • **
BMW E21 Baur
« Odgovori #19 : 14 Siječnja, 2012, 19:05:57 »
Citat: Ante V8;281899
To je istina kad neko želi renovirat auto sa 1000 ili 2000 eura ,bolje mu je da ništa ne radi,jer će se lova baciti ,a rezultat takvog posla je jedino krpljavina,a ovakvi poslovi koštaju kao jedno dobro novo auto,a to znam po sebi.Zato za gušte nema cijene.Stvarno svaka čast,na odrađenom poslu.Ina kraju svega imaš auto kojemu svaki dan raste cijena ,a ne da pada.Pozdrav iz Dubrovnika.Ante.
Na oldtajmer forumu sam pisao o tome,uz duzno postovanje svih koji vole oldtimer vozila,mislim da je bolje nista ne raditi nego uloziti neku svotu novca za koju ne mozes nista uraditi,ali 100 ljudi 100 cudi.Pozdrav iz Bgd-a,Dule

Offline Števa 071

BMW E21 Baur
« Odgovori #20 : 14 Siječnja, 2012, 19:12:17 »
Svaka čast na uloženom poslu,jedina primjedba je to što si ga polakirao u drugu boju,po meni je trebao ostati original,jer siva metalic je odlična boja.:gosp:
elektrika i mehanika ,Ex Volvo servis.   http://www.autoklima-hrastinski.hr

Offline DS71

• Antique Member
BMW E21 Baur
« Odgovori #21 : 14 Siječnja, 2012, 22:08:28 »
baš danas sam bio kod moga limara i razgovarali smo baš o ovoj tematiki.. o trošenju,o sladkim mukama i konačnom zadovoljstvu :)

al reci mi nešto .. kako mene u kratkom čeka dihtanje karoserije i malo prikupljam informacije, možeš malo napisat o postupku i materialima. Diht masa iz kilske limenke ili tube? Jel si maskirao sa trakama ili nanosio slobodno. Sa kistom ili nekim lopaticama?
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline bmw e21 baur

• Junior member
  • **
BMW E21 Baur
« Odgovori #22 : 14 Siječnja, 2012, 23:46:40 »
Citat: Števa 071;281911
Svaka čast na uloženom poslu,jedina primjedba je to što si ga polakirao u drugu boju,po meni je trebao ostati original,jer siva metalic je odlična boja.:gosp:
Njegova original boja je saphir blau,pa je bivsi ,a prvi vlasnik prefarbao u polaris metalik,a meni nije puno trebalo da odlucim u koju boju da ga ofarbam,jer sam se vodio enterijerom,posto nije siven enterijer,nego sam kupio novu zimu(original njegovu) za sedista i presvlake od vinila,tako da su sedista kao nova do sada niko nije sedeo na njima,a najvise stavki u presvlakama je bilo u crnoj boji,inace auto je bio neka plava sto sam i naveo,pa je i enterijer bio plav,a na crni enterijer isle su crvena,bela i siva metalik boje,pa sam se ipak odlucio na belu,jer je krov crn,pa mislim da ce taj kontrast da mu cuci.

Offline bmw e21 baur

• Junior member
  • **
BMW E21 Baur
« Odgovori #23 : 14 Siječnja, 2012, 23:51:08 »
Citat: DS71;281954
baš danas sam bio kod moga limara i razgovarali smo baš o ovoj tematiki.. o trošenju,o sladkim mukama i konačnom zadovoljstvu :)

al reci mi nešto .. kako mene u kratkom čeka dihtanje karoserije i malo prikupljam informacije, možeš malo napisat o postupku i materialima. Diht masa iz kilske limenke ili tube? Jel si maskirao sa trakama ili nanosio slobodno. Sa kistom ili nekim lopaticama?
Diht masa je iz tube i rebravim lopaticama izvlacena,koja je tacno nisam siguran,a auto nije lakiran,nego je ofarban Glasuritom,jer u to doba nisu automobili ni lakirani,a Glasurit je naj za nelakirane farbe,to Vam prenosim iskustvo mog lakirera.

Offline karlo kramar

• Antique Member
BMW E21 Baur
« Odgovori #24 : 15 Siječnja, 2012, 10:44:38 »
Odličan auto i još bolji posao
BMW e21 323i, 316, 2002 , 2002tii

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
BMW E21 Baur
« Odgovori #25 : 15 Siječnja, 2012, 11:38:24 »
e ovo jos nisam vidio u zivom tj nisam ni znao da postoji e21 cabrio

svaka cast, odlican posao i nadam se da gad ga upregnes da vozi da ces se dokoturat na jedan Desant kod nas da ga vidimo ... mrakaca od auta, svaka cast :palac:

Offline 2slow

• Senior member
BMW E21 Baur
« Odgovori #26 : 15 Siječnja, 2012, 15:59:44 »
Krasan primjerak i vrhunski posao... Svaka čast na uloženom trudu... Nadam se da se isplatilo :palac:

Offline bmw e21 baur

• Junior member
  • **
BMW E21 Baur
« Odgovori #27 : 15 Siječnja, 2012, 18:25:56 »
Citat: karlo kramar;282016
Odličan auto i još bolji posao
bas sam se potrudio da bude ovakav,ali mi fali tepih sa strane,gde stoje zvucnici,ali sam spreman i ceo tepih da kupim zbog ta dva parceta,hvala za mms koji si mi poslao

Offline bmw e21 baur

• Junior member
  • **
BMW E21 Baur
« Odgovori #28 : 15 Siječnja, 2012, 18:27:50 »
Citat: Looka-zg;282030
e ovo jos nisam vidio u zivom tj nisam ni znao da postoji e21 cabrio

svaka cast, odlican posao i nadam se da gad ga upregnes da vozi da ces se dokoturat na jedan Desant kod nas da ga vidimo ... mrakaca od auta, svaka cast :palac:
naravno da cu doci,samo vreme da posluzi,sredicu mu ja i krov,ali bih izbegavao kisu,ali cemo se sigurno na nekom skupu videti.

Offline zoranR

• Antique Member
BMW E21 Baur
« Odgovori #29 : 16 Siječnja, 2012, 01:59:34 »
Bravo za rad i pedantnost.:palac:
Takvog sam vidio sredinom devedesetih u Splitu na njemačkim tablicama.Stvarno elegantno je izgledao sa svih strana.
low & slow...