Dobro... Auto je ruzan... Recimo... I nije prosao atest jer je - raden naopako posto je prvo postavljen horoz na krovu, a trebali su pitati da li tu uopce smiju kopati temelje.. Kuzim.
Onda ovaj ispljuvak
http://photos.autoexpress.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_703/car_photo_351742_7.jpg nikada ne bi trebao proci atest i homologaciju jer je - ruzan do zla Boga. Odvratan. :tu sad ide smajli koji riga nesto zeleno iz sebe: Na ljestvici odvratnoce ovaj ''ma-nemam-rijeci-za-ovo'' bi bio toliko visoko da ga ni Bupka ne bi preskocio. Ruzan, nikakav - voze ga bahati ljudi bez trunke osjecaja za druge u prometu, arogantni i bezobzirni egoisti. Auto kao da je u ognju Mordora nastao. Pomalo i nepraktican:

Slovi za đipa.

Neprikosnovenih voznih sposobnosti.
http://www.youtube.com/watch?v=To8Uzy_lfp0Po meni - ovaj auto nikada ne bi trebao biti u prodaji, ali... Je...PIIIP...ga - je. I sta cu ja sad, nista. Slikati cu ih i dalje kako se u Toweru i ostalim skucenim garazama parkiraju preko cetrdeset dva mjesta.
Opet cu pitati... Zasto taj Fico nije prosao atest? :vecernji:
To je poanta. I ja sam rekao da mi se ne svida taj Panettone styling. Jste - izgleda kao krafna sa debelim saturnovim prstenom koji glumi branik. I ja znam da je ''skviknuo'' na atestu jer ga je radio u vlastitoj reziji i krenuo na atest ko bez đolifrka u svatove. Jasno mi je to. :palac:
Ali - zasto nije prosao? Kotace ima - okrugli su. U njima su kocnice, malo hrdave, ali vjerojatno rade. Ima i sofersajbu i uredaj za pranje i brisanje iste. Ovjes bez zracnosti - check! ... Kocnicka tekucina - tocka vrenja na temperaturi ''X'' - zadovoljava... Gume ne štrče van karoserije - check! ... Itd...
Zasto je auto - pao? To bi se trebali pitati. :D
Koji mu je detalj presudio? Jaci motor, nehomologirana svjetla,prebucan ispuh...?
Da li razumijete na sta ciljam? :D Ako je pao radi ovih nekih clearglass-ova da znamo da te ne stavljamo. Mada to ocito nisu sitnice kad se auto - prodaje jer ne moze proci. To znaci da nije neka sitnica tipa presiroka guma pa ce ti reci barba na tehnickom:''Aaaaj ti to mali doma slini i stavi normalne pa ces proci... Ajde sad... Aj...'' :D
I da - nje po ukusu i trebao je prije pitati pa ga raditi... :D Svjestan sam toga.