Autor Tema: Burza šlepanja ili povratna fura  (Posjeta: 184949 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Ponton

• Oldschool rookie
Odg: Burza šlepanja ili povratna fura
« Odgovori #120 : 05 Veljače, 2014, 22:20:38 »
U narednih 10-ak dana trebat ću prijevoz auta iz Slavonskog Broda u Split (cca 550 km u jednom smjeru). Auto je u voznom stanju. Sve ponude molio bih na PM.
Nitko se ništa ne javlja, pa sam samostalno krenuo u potragu i mislim našao dosta povoljan prijevoz na ovoj relaciji.
Sada bi bilo zgodno naći nekoga kome paše relacija, pa da podijelimo troškove prijevoza, tj. olakšamo obojici.
Vučna bi prazna išla iz Splita prema Slavonskom Brodu i to u subotu (u zavisnosti o vremenskim uvjetima, vjerojatno 15.02.2014.) ili subotu kasnije. Moje auto bi pokupio u SB u nedjelju i dovezao ga meni.
Dakle, ako kome paše nešto usputno, neka se javi na PM.

Offline MarxRi

• Antique Member
« Odgovori #121 : 13 Veljače, 2014, 20:06:28 »
Trebam ici po auto od 900kg  u mjesto udaljeno 500km. Moram ici prazan i vratiti se sa autom. Moze li mi itko reci koja bi bila postena cijena za jednu takvu uslugu prijevoza vucnom sluzbom, da se znam ravnat ?
90% je autocesta, naravno ja placam troskove autoceste.
SUTO BAGNA\' - SEMPRE TACA\' - NEVE IAZO  - STESO CAZO

Offline deri valdez

• Antique Member
« Odgovori #122 : 14 Veljače, 2014, 01:43:30 »
hakova cijena ti je za to 4000 kn + pdv + autoput.ako nije nedjelja noc ili praznik.znaci sve preko toga je prevara.ja vozim 7 kn km  i to je krajnja cijena jer nisam u sustavu pdv-a.dakle za 500 km 3500 kn.sve ostalo je stvar dogovora

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #123 : 14 Veljače, 2014, 11:04:54 »
HIljadarka kuna je ''pala'' samo što se pokvareni auto nakrcao u na staroj cesti kod Fužina i - ''spustio'' u Rijeku do majstora. Pa si ti sada misli ''koliko je fer i postena cijena''. Nazalost, svi tek na svojoj koži osjete kako ''Musa iz HAK-a dere jarca'' i onda se prestanu iščuđavati ciframa u stilu ''pa ti sa šlepama nisu normalni - ja za to radim pola mjeseca, pa šta je on lud'' kad im kažeš da od točke A do točke B uzmeš cifru ''X Y''.
Pa se onda nađe netko ''pametan'' jer on ima ''kuku na autu'' pa si iznajme prikolicu pa si skure lamelu (znaaaaaam da ovo čitaaaaaaš  :byeg: ) ili pak ''iskipaju auto'' nasred ceste i razbiju i svoj auto i auto na šlepi i auto koji se našao na cesti pa se onda osjete čari malusa na polici osiguranja. Kako bi Mamić rekao  :)) :)) - I tebe ZNAM da čitaš.  :byeg:
Lijepo platiš čovjeku,on neka se drnda i trucka pola dana i pola noci, a ti dotle - ''češaona jaja''. Niti si izgubio dan... Niti si platio goriva k'o u priči, niti si ispatio auto, niti si se bakčao sa iznajmljivajem prikolice, niti si platio klopu i cugu kako sebi, tako i nekome tkoje išao s tobom, a niti ti je bilo neugodno što si jeo sendvič od parizera ispred frenda pa će ti se možda jedan smijati vuu hu hu hu on jede sendvič od parizera, koji seljak sirotinjski.  ;D
I kad podvučeš crtu i zbrojiš sve...
Platiš i amen.  :hi:
Pooogooootooovo ako nisi nikada ništa šlepao i nemaš neku grdosiju od vučnog vozila. Lamelica na autu je smiječna stvar. Izgori  :focus: dok kažeš ''vidi ide osam banki drugom pun gas uzbrdo''.  ;D ;D
Deri ima zbilja fer i korektne cijene.  :perfeto: :perfeto:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #124 : 14 Veljače, 2014, 13:39:04 »
Deri   ima zbilja fer i korektne cijene.  :perfeto: :perfeto:

:rofl:
Ne osporavam, samo mi smiješno zvuči :))
A ljudi se pitaju:"Zašto niko neće dat 1000 kuna za mog fiću bez motora na Pelješcu?" :biggrin2:
« Zadnja izmjena: 14 Veljače, 2014, 13:41:22 OVERDOSEDSPEEDJUNKIE »
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline mojitobar

« Odgovori #125 : 14 Veljače, 2014, 14:02:21 »
neko na pelješcu prodaje fića za 1000 kn?!
 ;D :P :)) :cool:
built,not bought

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #126 : 14 Veljače, 2014, 15:24:56 »
Je, al moraš osobno doć, nema telefon  :rofl:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline mojitobar

« Odgovori #127 : 14 Veljače, 2014, 17:27:34 »
meni to nije daleko :P
built,not bought

Offline deri valdez

• Antique Member
« Odgovori #128 : 14 Veljače, 2014, 18:53:39 »
ja sam bacio svoj sluzbeni cijenik.pitanje je bilo za jedan smjer drugi ides prazan.recimo draga mi je jedna fura koja je bila odrajena za dva clana naseg foruma.jedan auto je pokupljen u zaboku i vozen je u split,drugi je pobran u tucepima i vozen u zagreb,svakom je naplaceno po 1500 ili 1600 krznenih zivotinjica ne sjecam se tocno.nije problem dogovori se.i meni je ljepse ubit dan vozit se i malo vise kad nema neke nevolje sudara i suza.jedan od ta dva uta danas vozi drugi se slaze.uvjek se da slozit jeftiniji prijevoz pogotovo ako ne gori.danas je situacija skakljiva jer su krznene zivotinje postale ugrozena vrsta.jako tesko je poklopit furu niko nista ne slaze,kupuje.normalno da je prikolica nesto jeftinija opcija samo savjetujem svima da se ne zajebavaju sa zakonom ako vas klepe s prstima u pekmezu dva oka vam nece bit dosta za plakanje

Offline vu.k

• Antique Member
  • Vozilo:: neki stari Opeli
« Odgovori #129 : 18 Veljače, 2014, 22:12:00 »
Prijatelj traži povoljnu opciju za prevest oldtimera iz N. Gradiške u Sesvete, pretpostavljam da je idealna povratna tura!
Nisam potpuni idiot, neki dijelovi mi fale!

Offline AL

« Odgovori #130 : 19 Veljače, 2014, 22:47:39 »
ja sam bacio svoj sluzbeni cijenik.pitanje je bilo za jedan smjer drugi ides prazan.recimo draga mi je jedna fura koja je bila odrajena za dva clana naseg foruma.jedan auto je pokupljen u zaboku i vozen je u split,drugi je pobran u tucepima i vozen u zagreb,svakom je naplaceno po 1500 ili 1600 krznenih zivotinjica ne sjecam se tocno.nije problem dogovori se.i meni je ljepse ubit dan vozit se i malo vise kad nema neke nevolje sudara i suza.jedan od ta dva uta danas vozi drugi se slaze.uvjek se da slozit jeftiniji prijevoz pogotovo ako ne gori.danas je situacija skakljiva jer su krznene zivotinje postale ugrozena vrsta.jako tesko je poklopit furu niko nista ne slaze,kupuje.normalno da je prikolica nesto jeftinija opcija samo savjetujem svima da se ne zajebavaju sa zakonom ako vas klepe s prstima u pekmezu dva oka vam nece bit dosta za plakanje

Deri svaka čast s cijenama za dečke s foruma..

Prevezao sam na prikolici nekoliko svojih autiju jer bila je kuka na autu i priksa i idemo...
Bilo je to van zakona tek sad vidim..kad zbrojim kg....jbg jak auto zanos...
danas mi to ne bi palo na pamet...
Kazne su astronomske ak nemaš dozvolu za tu kategoriju.
Lamela je preživjela....i napravila još dosta km tak da ...

Offline Ponton

• Oldschool rookie
« Odgovori #131 : 21 Veljače, 2014, 22:01:09 »
Nitko se ništa ne javlja, pa sam samostalno krenuo u potragu i mislim našao dosta povoljan prijevoz na ovoj relaciji.
Sada bi bilo zgodno naći nekoga kome paše relacija, pa da podijelimo troškove prijevoza, tj. olakšamo obojici.
Vučna bi prazna išla iz Splita prema Slavonskom Brodu i to u subotu (u zavisnosti o vremenskim uvjetima, vjerojatno 15.02.2014.) ili subotu kasnije. Moje auto bi pokupio u SB u nedjelju i dovezao ga meni.
Dakle, ako kome paše nešto usputno, neka se javi na PM.
Ovo je još aktualno. Odgađano je već par puta radi vremenskih prilika.
Plan je da vučna iz Splita ide prazna u slijedeći petak 28.02.2014. starim cestama do Slavonskog Broda.
Ako je komu interesantno nešto za taj dan i na toj putanji, bilo bi radi troška zgodno za obojicu.
Eventualne ponude na PM.

Offline Ponton

• Oldschool rookie
« Odgovori #132 : 06 Ožujka, 2014, 21:23:28 »
Ovo je još aktualno. Odgađano je već par puta radi vremenskih prilika.
Plan je da vučna iz Splita ide prazna u slijedeći petak 28.02.2014. starim cestama do Slavonskog Broda.
Ako je komu interesantno nešto za taj dan i na toj putanji, bilo bi radi troška zgodno za obojicu.
Eventualne ponude na PM.
Ako kome odgovara, ova tura je još uvijek u igri. Najvjerojatnije bi vučna prazna išla od ST do SB u petak 14.03.

Offline Turbak

• Veteran member
  • Vozilo:: Z-850 85., VW T4 00., BMW 1500 63.
« Odgovori #133 : 07 Ožujka, 2014, 22:35:41 »
Ima ko kakovu povratnu turu iz slavonije prema zagrebu!?!   

Iz Đakova -> Križevaca  ???

098/181-3436 
Tražim felge od mercedesa 123 5 krakova 5x112 16"  098-181-3436

Offline feroza

• Oldschool member
Burza šlepanja ili povratna fura
« Odgovori #134 : 24 Travnja, 2014, 23:26:15 »
Subota 26.4.2014 iz  ZG prema Slavoniji auto do 2000kg

0913750771
« Zadnja izmjena: 25 Travnja, 2014, 09:08:35 feroza »