uf prekrasna kola ja sam ih imao dosta 6-7 komada,i uvjek smo ja i starješina gledali kupit pinto 2,0 na efi sistem stavit plin,da je karavanka,malo je spustit,nisam fordoljubac ali taj auo mi je bio posebno drag,imao sam takvu ko ti zadnju i prodao je kolegi ogi-ri.i one limuzine,sad je bila jedna s cosworthovim motorom u vodnjanu za neke normalne pare....ali siera je nešto posebno,iskreno volio boi da su nju radili umjesto mondea,unutra ko bmw...jel ti radi ona pumpica za napumpat sic?nisam nikad vidio d to ni na jednoj u mom vidokrugu radi....ova automatik mora bit intresantna...zadnju koju sam gledao pred 20 dana je bila jedna plava zidarska u puli karavanka u tužnom stanju dohc dohc prečnik....ali nije vrijedila niš,ima u puli jedna takva crvena se vozi na plin godinama nism siguran da je vaš model,ima jedna takva za lov i ribolov jednom kućnom majsotru,svaki put umrem kad ga videim,čovjek slika i prilika chicka iz zagora onako mali i debeli u njoj,umrem kad se sjetim prizora kako ju je oderao po nekoj travi...želimpuno uspjeha u projektu.lp iz istre