Svaki dan naucis nesto novo, vidis?
Posto si mladjahan, nauciti cu te jos necemu.
Smajlici se u komunikaciji preko interneta koriste kako bi slikovno naglasili tekst ili samostalno postavljeni daju odredjenu poruku. Ti si upotrijebio pogrjesan smajlic i s njim si potvrdio napisano te ponistio ironiju koja bi se citala kad ne bi bilo tog smajlica ili kad bi upotrijebio recimo smajlic upotrijebljen u odgovoru meni.
Komunikacija na forumu nije isto kao i u kafani ili, ne daj Boze, u muzeju.......
Da sam upotrijebio smajlić za kojeg ti misliš da sam trebao, to bi bilo kao da sam dodao 'Dakako, zezam se.'
Nije mi pretjerano privlačan način komunikacije u kojem nakon svake ironične rečenice moram nekom naglašavati da je bila ironična.
To ne običavam u prepisci s ljudima vičnima forumskoj komunikaciji, a pogotovo ne s onima koji su istoj toliko vični da se nalaze pozvani i druge podučavati o njoj.
Ali da ne spamam:
lijepo druženje i super napravljena fotoreportaža o istom.
(prijevod za Renegadea: rečenicu 'lijepo druženje i super napravljena fotoreportaža o istom' treba čitati kao 'lijepo druženje i super napravljena fotoreportaža o istom', a njeno značenje je 'lijepo druženje i super napravljena fotoreportaža o istom'.)