Sad kad ste svi tako nahvalili Branimira, moram vam otkriti jednu lošu vijest, a ta je da on nažalost više ne radi za EVO i Auto Bild, tako da, bar u početku, ja preuzimam ovu rubriku.
Brane je odradio sjajan posao, nadam se da neće biti većih primjedaba ni na mene kao zamjenu.
Ono što je sigurno je da postoje neke razlike između Branimira i mene u krugu ljudi koje znamo i preferencijama, tako da će možda više biti klasičnih oldtimera nego do sada, ali volio bih održati miks.
Tako da se nemojte čuditi ako neki u dogledno vrijeme dobiju pp od mene, vlasnici onih automobila koje bih u nekoj svojoj viziji volio vidjeti u časopisu.
Prilično je izvjesno da će narednih nekoliko snimanja biti u Zagrebu, no nadam se da ćemo se kasnije organizirati i za posjete drugim krajevima.
Također, dogovor je da nećemo ponavljati modele automobila još neko vrijeme, tako da već objavljeni tipovi vozila zasad idu na čekanje.
To nije dugoročna politika, naravno da Bube, Miniji, Fićeki i slični automobili kod kojih je čar upravo u individualizaciji svakog primjerka trebaju ići češće, ali ipak s nekim razmakom od barem 6 mjeseci.
Dakako, sve vaše sugestije i prijedlozi su dobrodošli.