Autor Tema: Renault 19 1.8 16V  (Posjeta: 5742 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ed-gst

• Veteran member
Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #15 : 29 Studenoga, 2012, 00:05:33 »
i btw sta si ti servisiro na ovom autu kad god je sta mariu trebalo je uzeo od mene,znaci samo seres bez pokrica ;)

Offline MaRiO_St

• Oldschool rookie
    • http://www.facebook.com/mvajler
Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #16 : 29 Studenoga, 2012, 00:09:45 »
za "elektroniku" i da "nije original kompjutor" ili lažeš ili neznaš, kako god ti je draže, a to da sam ja navodno "nekome nešto dužan" je još jedna najobičnija laž.

ako novog vlasnika ili nekog bilo šta zanima što god znam ću podijelit ovdje ili na pm a na tvoje laži i izmišljotine nemam ništa više dodat ni komentirat osim da se od istih ograđujem i da ne namjeravam dalje bit offtopic da bi ulazio u rasprave s tobom.

i ništa na tom autu nije kupljeno kod tebe.
« Zadnja izmjena: 29 Studenoga, 2012, 00:12:26 MaRiO_St »
renault spor(bez T)

Offline ed-gst

• Veteran member
Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #17 : 29 Studenoga, 2012, 00:13:19 »
15:30

Mario Vajler
u autu je comp jebote komp

koji će mi kurac kad ne prolazi eko test
15:31

Renault Baja
pa jesi vratio jantolu onda
15:31

Mario Vajler
ma čekaj jel ti pričaš o mapi ili o kompu koji je izgoren?

mapa je u 19ici u mom kompu, a njegov komp izgoreni je kod mene tu, ako ga nisam bacio
15:33

Renault Baja
ja ne pricam o nicem,pricam o kompletnom kompjutoru koji ti je jantol dao,mapa je bila dobra,komp je izgorio,ti si slozio komp i sta sad,prodo si auto sa jantolovom mapom,a ja koji sam to dogovorio nek se jebem sa jantolom kako znam jel :)
15:35

Mario Vajler
a vidim da o ničemu ne pričaš, nisam ja složio komp nego sam izvadio mapu iz njega i stavio u svoj komp i to je to. ako ti treba izgoreni komp pošaljem ti ga nema problema, ako je još kod mene, moram vidit je li u šupi ili u smeću

• 15:35

Renault Baja
    a kako si se onda vozio na oba bez problema :)
15:35

Mario Vajler
neznam ja šta si ti dogovarao s jantolom, taj comp je stigao busom iz zg-a ako se ja dobro sijećam

pa vozio sam se sa svojim kompom na obe mape

• 15:36

Renault Baja
    lol,koja si ti zapravo ljudska seronja da to svijet nije vidio
15:37

Mario Vajler
hahaha

tako sa ženom možeš razgovarat

• 15:39

Renault Baja
    da sa zenom tj tvojom mamom smece jedno dalmatinsko,prgavo,nezahvalno

dobio si od jantola komp sa mapom sad bis mu vratio nesto sta je iz smeca izvadeno

svaka cast

a ja nek sad budem jantolu duzan jer si preko mene to dobio ak nisi znao

ti si mene pito da ja njega pitam

inace nebi nikad to besplatno dobio

ali neeeeeeeeeeeeee

• 15:46

Renault Baja
    i jos nemas ni obraza odgovorit,naravno,tak se to radi

15:50

Mario Vajler
lipo san ti reka s kim ćeš tako razgovarat, samnom nećeš, i nemoj tuđe mame spominjat bez veze. jantol je taj komp kupio od tebe, jantol ga je poslao meni, ako njemu šta dugujem to ću rješit s njim, a ja i ti se više neznamo šta se mene tiče. uživaj

• 15:53

Renault Baja
    bas me zanima oces mu se javit ili mu moram rec da te nazove

Offline ed-gst

• Veteran member
Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #18 : 29 Studenoga, 2012, 00:15:16 »
od mene su prednje kape,crijevo usisa,kablovi,ovak na brzinu sta se sjecam :)

Offline MaRiO_St

• Oldschool rookie
Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #19 : 29 Studenoga, 2012, 00:42:47 »
vidim da ne odustaješ od prozivanja pa da budemo načisto. i lijepo da si kopirao razgovor do kraja da se vidi kakva ti je kultura komuniciranja.

ako ćemo tako razgovarat onda ok...

prvo kape i crijevo su sa jantolove 19ice (ph2) koja je završila kod tebe s idejom da je prodaš u djelove i daš mu lovu a ostaviš sebi zdravu šasiju "za uslugu" što si je raskopao. valjda mu još duguješ lovu pa otud frustracije. ja kabele nisam mijenjao.

drugo jantolu si TI prodao kompjutor sa "trkaćom" mapom koji je misteriozno izgorio nakon jako kratkog vremena, a tvoje obrazloženje je bilo da je odvijačem spojio + i šasiju kad je skidao akumulator. jantol mi je POKLONIO IZGORENI komp koji je mjesecima stajao kod njega. ja sam na svoj kompjutor (koji je još uvijek u autu) zalemio 28 pinski socket za "čip" na kojem je mapa auta, i stavio čip iz jantolovog kompjutora sa blokadom na 8000 okretaja, otišao na eko test (s novim katalizatorom, novim crijevom usisa i novim filterom zraka originalnim itd.) i nije mogao proć zbog viška kisika. vratio originalnu mapu koja je prošla ekotest i ovu spremio.

kasnije sam tebi nudio da kupiš auto za iznos manji od 1 000 € (registriran 10 mjeseci), rekao si da nemaš vremena doć po njega, da ti ga ja dovezem u Novi, da skinem tablice, vratim se doma busom, odjavim ga i uzmem povrat osiguranja i cestarine i da ćeš mi ti dat još 3 000 kn kad budeš imao lovu?? Par dana nakon Anja je došla po auto, keširala i odvela ga u Zagreb, i onda je uslijedila ova rasprava oko te famozne "trkaće mape" i mojih i tvojih dugova, tu da skratimo priču ja sam s jantolom davno razrješio sve dugove kojih u biti nije ni bilo. ako mu itko išta duguje onda si to ti, i kao što sam davno napisao, ti i ja nemamo o čemu razgovarat.

a vlasnik vrlo jednostavno može provjerit na koliko je blokada autu i koja je mapa sad unutra...
« Zadnja izmjena: 29 Studenoga, 2012, 00:46:40 MaRiO_St »
renault spor(bez T)

Offline ed-gst

• Veteran member
Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #20 : 29 Studenoga, 2012, 00:53:44 »
pa kad si prodo posudeno,onda naravno vise ni nije na autu,zato kolega i moze provjeravat obrtaje ,zato je nisi ni mogo vratit jantolu,da idem kopirat sav razgovor ljepo bi se vidlo di sam ti reko da vratis komp jantoliu prije prodaje,ja jantolu nisam apsolutno duzan,naprotiv,ti si prvi covjek u hrvatskoj koji me proziva da sam nekom duzan pa eto ti jedan smijeh:lol:

sasija je ostala kod mene samo po dogovoru ili je tebi krivo sta nisi mogo do nje :)

taj komp mu nisam prodo ja nego kolega sa trkacim cliom,samo sam bio posrednik i ugraditelj elektronike na auto ;)

Offline MaRiO_St

• Oldschool rookie
Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #21 : 29 Studenoga, 2012, 01:06:55 »
što se servisa tiče da se i to zna,
čim sam kupio auto (11.2010.) kiler je bio trul i kupio sam novi - 1000kn
ulje, filter ulja i zraka (filter zraka je mislim bio 80kn, ulje 10w40 6 litara)
zamijenjen donji nosač motora, ne sjećam se cijene
cijev od grane i zadnji protočni lonac s nastavcima 700-800kn
ljeto 2011 je rađen veliki servis (remenje, natezači, mislim i pumpa vode, ulje, filteri, sva 3 nosača motora i još neke gumice i gluposti šta su bile za zamijenit...) u ovlaštenom servisu i račun sam dao Anji, a i može se po broju šasije lako provjerit u bilo kojem ovlaštenom servisu - cifra je bila preko 4000kn
prednje pločice mislim da su bile oko 200kn
iza toga je repariran alternator, regler i diode, sve skupa 800-900kn
kape i crijevo usisa sam kupio od jantola, i one su mijenjane u ovlaštenom i usput je napravljena optika trapa opet se ne sjećam cijene
"glavno" crijevo od vode je svo vrijeme na autu bilo skrpano u kućnoj radinosti s obzirom da nije bilo problema nije mi se davalo 500-600kn koliko košta novo

felge neću računat, kolko znam Anja je kasnije mijenjala kabele, svićice, zadnje diskove i pločice, i kupila nove gume...

eto to je "na brzinu" šta se sjećam, sa cijenama da steknete dojam koliko košta održavanje "svete krave" u cvijetu mladosti... i da ne bude da sam prodao auto da ga se rješim i zajebem nekog iza njega sam kupio meganea coupe 2.0 16v a sad vozim Clia RS 172 dok neki nisu uspili složit i upalit ni osmu 19icu po redu...
« Zadnja izmjena: 29 Studenoga, 2012, 01:11:09 MaRiO_St »
renault spor(bez T)

Offline Marko8

Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #22 : 29 Studenoga, 2012, 01:09:27 »
ja vidim samo da ste čovjeku usrali temu s bezveznim prepucavanjem ko je kome ostao dužan, bitno da je čovjek kupio auto, a šta je bilo u prošlosti to nije njegova briga, a ja mu želim puno sretnih kilometara! :palac:

Offline MaRiO_St

• Oldschool rookie
Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #23 : 29 Studenoga, 2012, 01:24:53 »
slažem se kolega, al šta ćeš, to u Lijepoj našoj tako ide pa se iza leđa pokušavaju širit laži i izmišljotine, žao mi je zbog offtopica nadam se da će vlasniku možda i bit od neke koristi.

u svakom slučaju puno sretnih km, dobar je to auto i jedan od zadnjih zdravih primjeraka kod nas :palac:
renault spor(bez T)

Offline romyo

Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #24 : 29 Studenoga, 2012, 10:43:05 »
Ajoj, opet smo dobrom čovjeku zakakali temu. Zadnji put sam ja kumovao tome ...:o

A čovjek je samo takav, i što je najbitnije voli Devetnajstice do bola, voli ih,
i samo mu u kolekciji fali Devetnajstica Cabrio.

Sc 850 -  Autek je samo takav, bombon.
Izblijedio bi ta crvena i da je u Zagrebu bio.
Puno sretnih kilometara i sad znam koji auto moram gledati kad se po otocima šuljam.... :D

Offline sc 850

• Veteran member
Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #25 : 29 Studenoga, 2012, 14:50:45 »
Auto je mrak,dobar je lim,koliko vidim nije bio drobljen i puno je ulozeno u njega.Jos kad ga ispoliram bit ce super.Ovim putem zelim reci veliko HVALA svima koji su ga popravljali i ulagali u njega.Romyo,javim ti se kad cu ic na Pasman!
fiat 850 sport

Offline dani16v

• Senior member
Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #26 : 29 Studenoga, 2012, 15:39:36 »
Drago mi je da se jos voze devetnajstice :) Taj auto ce mi uvijek biti u srcu.
Sretno s njime i puno sretnih i veselih kilometara ;)
Sjecam ga se kada ga je imala ta cura...

Offline MaRiO_St

• Oldschool rookie
Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #27 : 30 Studenoga, 2012, 15:09:02 »
ne zaboravi slike nakon poliranja, ta izblijedjela boja mu je jedini minus :)
renault spor(bez T)

Offline sc 850

• Veteran member
Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #28 : 30 Studenoga, 2012, 15:30:26 »
Bez brige!
fiat 850 sport

Offline sc 850

• Veteran member
Renault 19 1.8 16V
« Odgovori #29 : 29 Siječnja, 2013, 10:49:22 »
Konacno sam ga otpeljao na regu.Naprijed je dobio nove gume i ugraden je novi termostat.Sad fino grije.Na otpadu sam nabavio nove prekidace za stakla,svjetla za tablicu,kvake iznutra,male zvucnike iz table i retrovizore jer su bili strgani iznutra.Kad zatopli nabacit cu dobro poliranje.
fiat 850 sport