što se servisa tiče da se i to zna,
čim sam kupio auto (11.2010.) kiler je bio trul i kupio sam novi - 1000kn
ulje, filter ulja i zraka (filter zraka je mislim bio 80kn, ulje 10w40 6 litara)
zamijenjen donji nosač motora, ne sjećam se cijene
cijev od grane i zadnji protočni lonac s nastavcima 700-800kn
ljeto 2011 je rađen veliki servis (remenje, natezači, mislim i pumpa vode, ulje, filteri, sva 3 nosača motora i još neke gumice i gluposti šta su bile za zamijenit...) u ovlaštenom servisu i račun sam dao Anji, a i može se po broju šasije lako provjerit u bilo kojem ovlaštenom servisu - cifra je bila preko 4000kn
prednje pločice mislim da su bile oko 200kn
iza toga je repariran alternator, regler i diode, sve skupa 800-900kn
kape i crijevo usisa sam kupio od jantola, i one su mijenjane u ovlaštenom i usput je napravljena optika trapa opet se ne sjećam cijene
"glavno" crijevo od vode je svo vrijeme na autu bilo skrpano u kućnoj radinosti s obzirom da nije bilo problema nije mi se davalo 500-600kn koliko košta novo
felge neću računat, kolko znam Anja je kasnije mijenjala kabele, svićice, zadnje diskove i pločice, i kupila nove gume...
eto to je "na brzinu" šta se sjećam, sa cijenama da steknete dojam koliko košta održavanje "svete krave" u cvijetu mladosti... i da ne bude da sam prodao auto da ga se rješim i zajebem nekog iza njega sam kupio meganea coupe 2.0 16v a sad vozim Clia RS 172 dok neki nisu uspili složit i upalit ni osmu 19icu po redu...