Autor Tema: e21 320  (Posjeta: 14083 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline romyo

e21 320
« Odgovori #15 : 24 Prosinca, 2012, 16:49:14 »
Thalia sa kukom ? ? ? Plus prikolica dvoosovinka plus Bembara na prikolici plus ovo ovo....

Sa Thaliom si dovukao Bembaru doma ? Svaka cast .... Sto ti je kuhanje sa srcem ! :D

Inace, sve super i drago mi je da si udomio jednu stvarno dobru Bembaru.
Vidim biti ce sve to ap - tap...  Pelinkovcic kad se vidimo.
Pozdrav :gosp:

Offline mpavluk

• Antique Member
e21 320
« Odgovori #16 : 24 Prosinca, 2012, 17:17:39 »
Kolega čestitam na pronalasku i sretno sa radovima pa da što prije zajašeš ajkulu snova! Pozdrav iz Subotice! M.
NK Bačka 1901 Subotica - Majstori s ravnice!
Out with the new and in with the old!
Scirocco mark I and Polo mark I WANTED! M.

Offline Mihajlo

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: BMW E21, P106, Vitara turbo
e21 320
« Odgovori #17 : 24 Prosinca, 2012, 21:24:35 »
Lijepo.. daj još koju sliku.. :)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you.

Offline igor kribl

• Veteran member
e21 320
« Odgovori #18 : 25 Prosinca, 2012, 21:09:32 »
thalia s kukom+prikolica+bembara 400km bez problema jedino uz gorski kotar"malo" stenjala hm stalno u drugoj pa malo u treču i vidim neide pa ajmo u drugu ali dovezlo se do kuče bez problema.
i da vam se pohvalim kakav sam pehist, od gorskog kotara do karlovca čujem nešto kao lupka, stanem na bengu sve uredu krenem dalje opet lupka opet stanem pregledam bmw,prikolicu sve uredu zategnem ga još malo i teraj dalje, opet lupka gledam u retrovizore sve ok i prestalo dođem kuči istovarim provozam se skupilo se naroda da vidi "kršinu" i pita mene susjed a šta sa vozačeve strane nema kromirana lajsna po krovu? a to je lupkalo dok nije otpalo. ak je neko naletio jebiga.

Offline Mihajlo

• Antique Member
e21 320
« Odgovori #19 : 26 Prosinca, 2012, 00:17:45 »
meni je krom lajsna otpala na oko 150 na autoputu kod Zadra..

nije lupkala samo je otišla :D
Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you.

Offline Matej123

• Antique Member
  • Vozilo:: Audi 80 "78, buba "72, T2 "78, Tomos A3, 4T, 15SLC, NSU 175&250...
e21 320
« Odgovori #20 : 26 Prosinca, 2012, 00:44:09 »
Cestitke na Bemburi, izgleda dosta ocuvano za svoje godine :)
I meni je odma za oko zapelo vucno vozilo :)

Offline igor kribl

• Veteran member
e21 320
« Odgovori #21 : 26 Prosinca, 2012, 22:15:41 »
nisam otpočetka stavljao slike pa evo par njih a vi zaključite šta sam kupio

i jedna u garaži dok je bio cjel

i jedna na viškovu

e sad meni on izgleda spušten to bi ja i htio ali želim čuti i druga mišljenja zok od koga je auto kupljen isto kaže da je tvornički spušten na ovoj slici su 14 -ke.
pitanje ako može:kako provjeriti jesu li amortizeri ispravni kad nisu na autu amortizeri su uljni i nepuštaju nigdje ulje.
mislim da su ispravni pošto sam vidio da je kompletna mehanika u savršenom stanju ima nove diskove,pločice,bubnjeve,pakne,ramena su odlična,krajnici ,seleni uglavnom na kompletnom podvozju sam našao samo ležaj na zadnjem točku jedan da nije ispravan ostalo je sve izvrsno.sad bi htjeo znati za amortizere dali su ispravni i ako ih budem kupovao dali ih kupujem po broju koji je na njima.
e a planovi: plan je da ide sve u original osim kočnice bi metnuo od 323 zbog diskova napred i nazad i auspuh bi išao od 323 jer mi je nekako na takvom autu ljepše vidjeti dvije cjevi iza i to auspuh stock nikakvi urlajuči.
pišite predloge,komentare,pokude papir sve trpi u ovom slučaju ekran.

Offline igor kribl

• Veteran member
e21 320
« Odgovori #22 : 26 Prosinca, 2012, 22:24:16 »
e što me j.. neka v buletin poruka petnajst puta sam ovu prije metao i jedva nekako pomagajte šta je to

Offline Mihajlo

• Antique Member
e21 320
« Odgovori #23 : 26 Prosinca, 2012, 22:44:38 »

Offline igor kribl

• Veteran member
e21 320
« Odgovori #24 : 27 Prosinca, 2012, 00:36:33 »
zaboravih reči da ima 5 brzina

Offline igor kribl

• Veteran member
e21 320
« Odgovori #25 : 27 Prosinca, 2012, 12:49:41 »
opet mi nestalo pola teme čovječe šta je ovo?

Offline Mihajlo

• Antique Member
e21 320
« Odgovori #26 : 27 Prosinca, 2012, 14:39:42 »
možda je ona polovica na prethodnoj strani? :lol:

Offline igor kribl

• Veteran member
e21 320
« Odgovori #27 : 27 Prosinca, 2012, 20:58:18 »
ma nije kad nestane pogledam u garažu tamo je nema pola pa onda moram u moj profil zači i tamo ostaviti onakvu blesavu poruku i onda se pojavi pod današnje poruke. uglavnom nešto me j... a i ona vbuletin me prči nekad mi uopče neda poslat odgovor na temu

Offline igor kribl

• Veteran member
e21 320
« Odgovori #28 : 08 Siječnja, 2013, 22:21:21 »
e da evo malo novih slikica da podignem temu
ovo je produkt mukotrpnog rada i puno prašine u nosu:D uglavnom kompletno podvozje očiščeno i pofarbano

pa se prešlo na mašinu

za motor koji je prešao 215tkm u jako dobrom je stanju po mojoj procjeni samo karike i brtve promjeniti i semeringe,gumice ventila i proči če on još toliko bez problema. na slici se možda čini da ima risove po stublini ali nema nijednoga i to na nijednoj za nevjerovat.mada ni karike nisu loše bio bi grijeh sad ih nepromjeniti.
e da čak sam našao i viška djelova u karteru dva kamenčiča

e sad molio bi pomoč od znalaca nakoji način da odvrnem šaraf okružen na slici stegnut je momački a treba se promjeniti semering radilice i kako da skinem paljenje isto okruženo neide ni van ni ljevo ni desno

ko pita ne skita

Offline igor kribl

• Veteran member
e21 320
« Odgovori #29 : 08 Siječnja, 2013, 22:21:53 »
e da evo malo novih slikica da podignem temu
ovo je produkt mukotrpnog rada i puno prašine u nosu:D uglavnom kompletno podvozje očiščeno i pofarbano

pa se prešlo na mašinu

za motor koji je prešao 215tkm u jako dobrom je stanju po mojoj procjeni samo karike i brtve promjeniti i semeringe,gumice ventila i proči če on još toliko bez problema. na slici se možda čini da ima risove po stublini ali nema nijednoga i to na nijednoj za nevjerovat.mada ni karike nisu loše bio bi grijeh sad ih nepromjeniti.
e da čak sam našao i viška djelova u karteru dva kamenčiča

e sad molio bi pomoč od znalaca nakoji način da odvrnem šaraf okružen na slici stegnut je momački a treba se promjeniti semering radilice i kako da skinem paljenje isto okruženo neide ni van ni ljevo ni desno

ko pita ne skita