Da, fakat si ti njega zajebo što si dobio 100 umjesto 500 € :sok:
I ti kad naletiš na nešto 10 puta jeftinije od realne cijene kažeš čovjeku:"Neću, to ti je prejeftino, ili digni cijenu ili ništa"?
Imaš štence pekinezera i nitko neda 500 € za njih? Baci ih u rijeku, bolje nego da daš badava :ne:, svejedno se nazivaš ljubiteljem životinja.
Ako ikad naletim na Van Gogha ili Piccasa zamotat ću anlaser u njega i ko mi kaj more neka umjetničke duše i profiteri plaču..:jep:
ma ne radi se o tome da ja njega želim zajebat niti da sam zajebao sebe, već stvar je principa i moje osobne sadisfakcije...ja prvi, svog kadeta sam platio 700kn, to je bio čiča koji ga više nije mogao voziti zbog godina i nije mu trebao i dao ga je jer mu ne treba...bio je sretan što će ga uzeti netko tko će ga srediti i zadovoljan ja zadovoljan on...
Druga stvar je kad kupim auto i sad ja uložim u njega 2 tis eura, sjetim se svih dana provedenih radeći, varenja podnice iz kanala,crvenih očiju i užarenih sranja od varenja koja mi padaju u kosu i u majicu i krvavih i crnih ruku , sa svojih 20 godina umjesto da ležim pod nekom ženom ja ležim pod trulim kadetom itd i da ga dam za neku siću nekome tko to nezna cijeniti i na kraju ga prodaje za više...uf
Nazovi me kako ćeš, ali ja bi u tom slučaju uzivao gledajući kako mu grajfer gužva krov i razbija šajbe i baca na kamion za odvoz u prešu
Da se razumijemo, ja svarno volim te stare krame, i vozim starudiju jer želim voziti starudiju i jednog dana kada narastem i budem veliki isto ću voziti starudiju.
Usporedba sa psima mi ni baš neka jer psi su ipak živa bića.
Truli kadett napravljen u 1569883932948549430999594340 primjeraka uspoređivat sa slikom van G ili Picassa (digresija-picasso se pise sa dva s a ne c) isto nema smisla
Nemoj zamjeriti, shvaćam ja na šta ti ciljaš ali postoje slučajevi gdje nemožeš napraviti pravu stvar.