Vjerojatno ima ali ako neznas jezik tesko je traziti po netu. Npr kod nas bi me ispali cca 600 kn vise nego iz Usa sa shipingom i pdv-om.
Doktor jedini nacin da prodem preko lista papira a da ga ne ostetim je ako ga stavis u rupu na cesti koji kod nas ima na pretek. 
A kaj se tice izgleda na slikama sve lijepo izgleda, ima puno ljepsih buba u Hr u originalnijem stanju.
Inače ti je po švašpskom Luftfahrverk, za zračni ovjes, ili ti Luftfeder, Luftbalg za zračni jastuk. Inače buba je super, a ovo što si imao sa pandurijom u uastriji i ja sam prošao, samo što nisam platio jer kazna je bila viša od vrijednosti auta i sad auto više nama papire, jerbo bila je racija na autoputu, znaći cijeli promet su preusmjerili kroz stajalište i skidali isključivo balkance, znači hr, bih i srpske table, od motora do autobusa, sve redom i svi na izvanredni tehnički, taj dan je palo hrpa naših ljudova, dok su manje više austrijske i njemačke table puštali a bilo je i koma auta koji ne da dime nego prave oblake, truljavih i čuda, welcome to juropu.