Imam odgovore i riješenje na sva tvoja pitanja, idemo redom, glava od tii-a ili 121 TI glava koja je bila zastupljena kod starijeg modela 2002 ti i 1600 ti je najizdržljivija i najkvalitetnija za doradu kod tih M10 motora.
I jedna i druga su rijetke i na cijeni, tebi one i nisu bitne, bitno ti je pripremit tvoje zavisi od stanja koja je bolja na način kako su to radili Alpina, Schnitzer i ostali.
Primjer:
<iframe width="560" height="315" src="
" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Dalje, klipovi su špicasti od firmi tipa KS, Mahle, koji su opskrbivali tunere, evo Katićevih, mojih koji su bili u Schnitzeru.

Mjenjači od 2002 i e21 peterobrzinski su tražena roba kako i sam kažeš ali to su sportski mjenjači koji imaju u 5 brzini omjer 1:1 i nijedan drugi mjenjač se ne može usporedit ni mirit sa nijma.
Diferencijal ćeš uparit sa getribom, sad je vjerojatno 3:64 ali to ti nije toliko ni bitno, šperu možeš riješit na način da kupiš original ili da daš napravit a šta se tiće njenog postotka to ti isto mogu riješit.
Imam ti knjigu di je detaljno prikazano šta i kako, imam rođaka koji je cili život u trkama i jedan od najboljih tunera koji je godinama radia sa tim motorima.
On je složia jednom mom prijatelju motor od 2002 ti Alpine.