Autor Tema: tjuning  (Posjeta: 120558 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mpavluk

• Antique Member
Odg: tjuning
« Odgovori #45 : 10 Siječnja, 2014, 13:14:33 »

"The Jag"!!!!
NK Bačka 1901 Subotica - Majstori s ravnice!
Out with the new and in with the old!
Scirocco mark I and Polo mark I WANTED! M.

Offline tomtom

« Odgovori #46 : 10 Siječnja, 2014, 14:11:39 »
Nisam mogao ne poslikati, lowrider truck.  :klinac:
Snimite spulju  :lickMe2: jebenica, ok zrak ga mrvu digne ali opet :thmbup:

Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline linoleumboy

« Odgovori #47 : 12 Siječnja, 2014, 12:41:22 »
Da ovo je očaj, a Beta Monte Carlo sa blatobranima, maskom i branikom od Integralke je fantazija :no:

da je beta iz nekog drugog dijela balkana bila bi zesca sprdnja
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #48 : 13 Siječnja, 2014, 13:15:04 »
Nisam mogao ne poslikati, lowrider truck.  :klinac:
Snimite spulju  :lickMe2: jebenica, ok zrak ga mrvu digne ali opet :thmbup:
...slika šminka kamiona...
...slika šminka kamiona...
...slikašminka kamiona...

Ahhhh... Famozni ''Kraljevi ceste i Svemirskih prostranstava uopće''... Golobradi trbonje koji voze bosi u super čistim tapeciranim kabinama, a osobna higijena je u kupatilu marke Francusko tuširanje verzija 2,0.2a beta.
Likovi koji misle da su cool jer su veliki pa mogu zafrkavati ostala mala vozila po cesti. Likovi koji misle da su strašno übercool ako grdosiju od 40 tona u brutu voze 70-80km/h po zavojima magistralnih cesta jer su kao, straaaaaaašno brzi.
Likovi kojima se pimpač smanji ako sluuuučajno ne daj Bože prikoče na traku za ubrzavanje na autoputu, a erektivna disfunkcija je usko povezana sa količinom prevaljenog puta na traci za ubrzavanje...
Likovi kojima je daleko ispod časti na traci za ubrzavanje odvoziti 50-100-150 metara pa se lijepo i pristojno uključiti u promet, nego eto... Naguravati se i na silu ostvarivati prednost trubeći svojim trubama kao krdo bijesnih slonova što mu se auti ne miču u preticajni trak dok on, eto, sa svojim supercool, superguba, superokićenom božićnom jelkom sa trideset i sedam tisuća žarulja više nego što imaju Salaji na svome imanju u Grabro..Brago... Garabov.. Ma tamo pored Čazme.
Likovi koji su totalno ufurani u spiku kad misle da je njihova bijesna supersređena mrcina od kamiona toootalno cool kad noću sa trideset i osam međugasa izšalta dvadeset i osam brzina od semafora do semafora grgljajući od semafora do semafora blooo blo blo šššććĆĆćć c c bloo bloblboblommm ššččč cccc blooo bloo bloooo ščččsss csss blo bloo blo blooošššccc blooo bloo šccccsssss šcsss... Likovi koji misle da su strašno ibercool kad se ljudima u kucama radi njihovih orguljogrgljospuha tresu čaše i tanjuri u vitrinama i da mačke u strahu čule uši a pasi zavijaju jer žele gazdu upozoriti na potres... Interesantno bi bilo jednom malo ljuljuškati kabinu i zveckati pajserom po metalnim dijelovima kabine dok ti kraljevi cesta i svemira spavaju svoj san.
Totalno cool likovi koji misle da je totalna fora igrati se sa tuđim životima davajući gas na ravnicama dok ih prestižeš, jer hej... On je vozač übercool šlepera a ti si samo tamo neki pater familijas i doma imaš samo neku ženu i djecu i šta znači tvoj život i život obitelji bez oca, ili majke, ili život nečijeg sina. On me prestiže, a ja imam 500 konja gle sad  :moto: :moto: :moto: vruuuumm šc šcc šccc vruuuuummMMMM haa haaaa luzeru ti ćeš meni neke fore sa preticanjima aaa hahaha  ... :moto:
Totalno cool likovi koj misle da se besmrtnost postiže time što sa svojim reflektorima sa trillijun milijardi lumena blicaju svakome tko im se ne miče s puta jer, hej... Ograničenje je 70km/h i štaaa imaš voziti anemičnih 68km/h nekom podravskom magistralom na koju ti iz svakog dvorišta može istrčati dijete, pas, mačka... Ofureni odojak koji se ne slaže s tim da bude dio nedjeljnog slavlja kao počasni gost sa jabukom u ustima.
Totalno cool likovi sa nadnaravnim močima da vide kroz guste slojeve magle i voze 70-80-90 km/h ko iz pič...PIIIP!!!...ke jer hej, oni su kraljevi ceste.
Totalno cool kraljevi ceste koji po snijegu peglaju po autoputu kao da voze po suhom, a i po suhom voze kao da su na NASCAR utrkama.
Svaka čast onim pravim vozačima kamiona koji se, nažalost, mogu nabrojati na prste jedne ruke, ali ovi novopečeni blentonje koji voze jedan drugome na braniku stvarajući kolonu poput kontejnerskog vlaka kojeg ne bi prestigao ni Kewin Schwantz u najboljim godinama dok su se vozili dvotaktni petstotnjaci... Blentavci koji se igraju tuđim živcima i tuđim životima jer ne staju na ugibalištima nego rade kolone i prže neku svoju ludu vožnju radi kojih se ljudi odlučuju na riskantna preticanja, ali hej... ''Štaaa to mene briga - si je sam kriv što je krenuo u preticanje i frontalno udario u drugi auto koji mu je naletio iz suprotnog smijera dok sam ja držao gas na ravnici jer hvatam zalet za drugu uzbrdicu koju možda i izvučem sa punih 34-36 km/h četvrtom sporom pun gas...''
Mada hej... Treba ponekad i biti zahvalan tim rejserima jer kad su ispred tebe, a tebi se malo žuri po nekoj magistrali koja je ''plodna'' za policijske zasjede iza svakog žbunja, plota, daske, jarka, auta, autobusne stanice, panja (...mogu ovako unedogled...) i onda mu se dva puta ''pokažeš u retrovizorima'', nešto kao ona spika koju ingeniozni ingenioznivac od Blažička nedjeljom ponavlja kad prenosi F1 i onda se lijepo ''opustiš'' kad vidiš da izbaci dva puta po dva dima iz auspuha jer je prešaltao u nižu i zauzeo defanzivni položaj u vrlo maseno ofanzivnom vozilu i ... Takav čiko postane - SPONZOR da se iza njega komotno možeš voziti 70-80-90km/h.
Blaženi nakićeni kamioni i kamionđije. Svi neki samozvani kraljevi ceste...  :glavauzid: :glavauzid: :glavauzid:
Još jednom ponavljam... Svaka čast  :thank_you2: :thank_you2: :thank_you2:
 i kapa dolje  :hi: :hi: :hi:  pravim i istinskim profesionalcima.   :klinac: :klinac:
« Zadnja izmjena: 28 Siječnja, 2014, 11:22:44 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline tomtom

« Odgovori #49 : 13 Siječnja, 2014, 14:15:16 »
Svaka čast, ovi postovi su mi najluđi, nasmijem se do suza, a i čitam ih dva tri puta  :thmbup:
Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline linoleumboy

« Odgovori #50 : 13 Siječnja, 2014, 14:47:08 »
frik....grabovnica kod čazme

Offline lajka

• Senior member
« Odgovori #51 : 13 Siječnja, 2014, 14:58:29 »
frik  :good:
kada je čovjek u pravu u pravu je,ćista uživancije čitati ovakve postove  :thmbup:

Offline tomtom

« Odgovori #52 : 13 Siječnja, 2014, 15:04:21 »
Svaka čast, ovi postovi su mi najluđi, nasmijem se do suza, a i čitam ih dva tri, puta  :thmbup:

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #53 : 13 Siječnja, 2014, 15:55:10 »
Ahahaha....Frikaču je imao bliske susrete treće vrste sa Pajom i Jaretom....cela stotka :shok: :))
Sjećam se kao da je bilo danas, a bilo je to 19.....i neke, nije važno... vozim ja stojku po autocesti, ide stojka i stotku kad se zaleti i naletim na šleper koji ide 90. Malo uhvatim zavjetrine pa po gasu u preticanje (sa koji 5 km/h cca pola sata :biggrin2:) auto se ljulja kao da je probio zvučni zid dok prolazim čitavu vječnost pored šlepera. 3 skunde veselju nema kraja, dok šleper ne ubrza i pretkne me (opet uz ljuljanje kakvog nema ni u filmovima avionske katastrofe ), onda opet uspori, pa sve iz početka...Zapravo, čovjeku sam malo razbio dosadu, možda bi zaspao i počistio kakav tunel od kolone limenki da nisam naletio... :scratch_one-s_head:
Zato je najbolje ako imaš auto sa par izgladnjelih ponija zakačit mu se da te "vuče", batr štediš gorivo  :music:
« Zadnja izmjena: 13 Siječnja, 2014, 15:57:12 OVERDOSEDSPEEDJUNKIE »
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #54 : 13 Siječnja, 2014, 16:07:40 »
O da...  :))
Poooooogotovo ako je hladnjača pa mu curi ona radioaktivsmrdljivna voda od otopljenih morskih plodova i zaljeva ti auto...
Takvima bi svake noći davao anestetike i kad zaspu pustio ih da se svako jutro bude u septičkoj jami.
I daaa daaa, znaaaaam znam... ''Nijeee on kriv što mu hladnjača pušta kondenzat''...  :read: :read: Ipak je to kamion pogonjen samosvješću pa, eto... Sam vozi.
A za te borce koji voze preko 90km/h treba biti kao onaj lik sa ''kađo ce''-ovog avatara i iz vozila mu malo skočiti na kamion pa se prošetati po šlepi i sa jednim omanjem sidrom poput ovoga

(Ne bi čo'ek vjerovao ali   :shok: klikom na sidro - ono postaje još veće...  :shok: )

mu malo pokucati po šoferšajbi pa neka zove policiju kojoj treba objasniti da si mu samo htio izraziti čuđenje kako mu kamion može ići preko 88km/h (''Evo, gospon policajac, ja ga lovijo sa stodeset,stodvaj's - jedva ga stigao...  :heat: :heat: ) a na tahogragu uredno ''šara'' po liniji 70-75km/h...  :dntknw: :dntknw: :dntknw:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline marconi

• Antique Member
« Odgovori #55 : 01 Listopada, 2014, 14:18:29 »
...
Likovi koji su totalno ufurani u spiku kad misle da je njihova bijesna supersređena mrcina od kamiona toootalno cool kad noću sa trideset i osam međugasa izšalta dvadeset i osam brzina od semafora do semafora grgljajući od semafora do semafora blooo blo blo šššććĆĆćć c c bloo bloblboblommm ššččč cccc blooo bloo bloooo ščččsss csss blo bloo blo blooošššccc blooo bloo šccccsssss šcsss...
...

Frikov post me podsjetio na film Konvoj (1978) http://www.imdb.com/title/tt0077369/?ref_=fn_al_tt_1. Tko nije gledao pogledati!

Nego zašto dižem temu iz groba, naletio na ovaj prerađeni auto:

http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/bmw-2000c-oglas-12113236
Što mu uradi?!! Ja volim prerade, ali ovo treba zakonom zabraniti. Treba mu oduzeti auto! Inače to je BMW 2000C
Trajkeša: Stvarno, dobre felge su pola auta!!!

Offline ax-ja

• Veteran member
« Odgovori #56 : 01 Listopada, 2014, 14:43:40 »
ma vec je bilo govora o doticnom autu

steta.
Bogataš u tuči nastoji sačuvati lice, a siromah kaput.

Offline sale75

• Veteran member
« Odgovori #57 : 01 Listopada, 2014, 15:51:46 »
u originalu je toliko ružan da mi ga nije ni najmanje žao  :))
sad bi bio zanimljiv oldtimer i bio bi kriminal ovako ga preuredit,ali to je davno rađeno...

Offline linoleumboy

« Odgovori #58 : 28 Listopada, 2014, 21:56:50 »

Offline Ante V8

« Odgovori #59 : 28 Listopada, 2014, 22:18:40 »
Vidi mečke! :shok: :glavauzid: :glavauzid: :rofl: :rofl: :rofl:,to mu je rasvjeta da vidi gdje izlazi kad parkira.,da ne ugazi u govno. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!