Autor Tema: Old Bitch - StingRay  (Posjeta: 86184 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline DS71

• Antique Member
Odg: Old Bitch - StingRay
« Odgovori #105 : 11 Lipnja, 2014, 16:14:32 »
1. originalne očiščene i farbane .. nisam baš zadovoljan sa ovakvim poslom ali ..  :biggrin:  Za to kupit preko bi me opet ubili sa troškovima,carinama i porezima .. za tu radit nove,trebale bi mi nove niple koje su colne(u krajnoj sili upotrebit stare i na novo pocinčat),a još imaju neke od njih neki zaštitni feder omotan ..

2.Sve nijanse su farbane istom bojom,a to je 2K PUR ( dvokomponentni polireutan). Farbano je Helios-ovim Rezistolom koji je polamat, dobiješ i sjajni ( Agrohel). Mješa se u svim RAL niansama. Temelj je 2K Epoxy

3.Naljepnice su originalne,samo sam ih zaštitio prije farbanja. Inače danas nije nikakav problem naljepnicu napravit u komadu,dva ili pet. Oni koje se bave time imaju printere i nije više potrebno sito. Nije isplatljivo za veče serije ali za neke male ili unikat stvari je odlično

Nadam se da si zadovoljan odgovorima  :byeg:
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
« Odgovori #106 : 11 Lipnja, 2014, 21:20:26 »
bolesno si pedantan, a to se cijeni kolega, dorca bu bila vrh kad ju poslozis kak si zamislil ... nadam da ju vidimo na kojem susretu u HR  :hi:

Offline Zloćko

• Junior member
  • **
« Odgovori #107 : 11 Lipnja, 2014, 21:40:17 »
Dobro je pogledat ovu tvoju temu prije spavanja..onako da se ima o čemu sanjat..  :))
Guši me iberlauf

Offline TOMZY

• Junior member
  • **
  • Vozilo:: LANCIA BETA SPYDER 1975
« Odgovori #108 : 11 Lipnja, 2014, 22:02:12 »
Jel se to radi u tvornici kdje radijo Corvete? :yahoo: Nisam vidio ni jedne stare matice. :thmbup:

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #109 : 16 Lipnja, 2014, 22:58:20 »
Jel se to radi u tvornici kdje radijo Corvete? :yahoo: Nisam vidio ni jedne stare matice. :thmbup:

matice i skoro svi vijci su original ..samo očiščeni i na novo pocinčani .. neki od njih nisu bili cinčani ni u originalu
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #110 : 16 Lipnja, 2014, 23:05:29 »
namontirana prečna letva koji nosi poklopac bunkera rezerve

bunker je plastični i samo na novo ofarban ..nosač opjeskaren i ofarban

zmontirano

montiran i odbijač

i rezervar .. šasija je tako u biti na 99% završena ..trebam je još nafilati voskom,podmazati kugle i povuč struju od akumulatora skroz šasiju

Offline manta manta

• Veteran member
« Odgovori #111 : 17 Lipnja, 2014, 00:32:02 »
 :hi:

Offline tomtom

« Odgovori #112 : 17 Lipnja, 2014, 06:15:57 »
 :shok:
Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #113 : 17 Lipnja, 2014, 16:09:12 »
ja ne upotrebljavam nikakvih medjuslojeva ..samo osnovni temelj i pokrivna boja .. pa ne treba ti,da je to baš Helios .. ima tih poliuretana i epoksija vjerovatno od mase proizvodača .. za cjene nemam pojma iz glave ..ču zapisat kad idem do dučana ..možda več danas

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #114 : 14 Srpnja, 2014, 22:29:16 »
stigli djelovi motora i menjača iz cinčanja

i nabavilo se nešto novih djelova

Offline Ante V8

« Odgovori #115 : 15 Srpnja, 2014, 07:26:10 »
A što više reći,sve je odavno rečeno. :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline MarioR34

« Odgovori #116 : 15 Srpnja, 2014, 14:15:36 »
Auto je cista bomba , svaka čast na trudu i samo tako dalje :D

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk 2

Offline raketenMISKO

• Antique Member
« Odgovori #117 : 15 Srpnja, 2014, 14:23:01 »
Lookin good under your hood. Our chrome will get you home! Tuff stufff!

murica...  ;D

:bravoo:  :bravoo:  :bravoo:
Go hard or go home.

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #118 : 15 Srpnja, 2014, 17:06:19 »
neče baš " shine under my hood"inače ..oni poklopac distribucije sam uzeo jer je toliko jeftin,da se ne isplati starog brusit i farbat .. a i nije bilo crnog na lageru kao kit ..skupa sa dihtunzima i semeringom
Još rječ o remenici i propeleru alternatora .. jer je bilo par pitanje .. nije ono sjebano žuto cinčanje nego je crno cinčano  :biggrin2: ..al slika je malo loša
Al kako je meni to poznato,običan je to postupak cinčanja a onda to nekamo bace da potamni ..sad ne znam dal je ta info tačna i dal se to prvenstveno cinča bjelo ili žuto ..znam da postoji i zeleno,al nije mi poznato da to kod nas (SLO) netko radi

Offline DS71

• Antique Member
« Odgovori #119 : 15 Srpnja, 2014, 23:27:46 »
čiščenje,čiščenje,...pjeskarjenje i farbanje .. još malo pa ču dehidrirati pod maskom  :))
Al jednom če biti i ovoj šporkariji kraj  :mad: