prednji kraj dobio nosace za cijeli prvi kraj (ostali jos farovi i zmigavci za uglazbit)

pa se tako krenulo dalje... nakon "dugog" dogovaranja dogovorili se da necemo forsirat i da kad vec olaksavamo da se olaksa kak spada pa krenuli tako dalje... otisli u shoping kupili jos par reznih sajbi (napokon i naocale da ne ostanemo bez ociju) i krenuli dalje.
prvo je naje...o pod :D :D

uz pod sam dobio fine opekline po rukama od velke brusilice i iskrenja ali kad sam krenuo nisam mogel pustit....
nastavak je slijedio sa "teskim" zadnjim krajem

malo je komplicirano to sve raditi ako zelis da sve postavke vozila ostanu tvornicka tj. ovjes kotaca (u ovom slucaju spone volana), pa nosacai motora da ostanu na orginalnoj visini...

motor sjeo na svoje sadasnje nosace ko da se nije nis dogodilo, pa pala razmjera pa uskoro krecu radovi dalje

sad kad je motor fiksiran na nosace radilo se bude na izbacivanju ostatka sasije i ubacivanju cjevaste konstrukcije i novih nosaca morota koji ce biti full fiksni bez gumenih nosaca... kad se nosaci naprave onda ce se konstrukcija komplet pojacati da nebi to sve popustilo pod silama naglog kretanja...
i da bdw. u garazu mi dosla jedna fina felgica za na zid :D porsche 911 iz sedamdesetih bi reko 15" i ispod 6kg je felga zacudujuce lagana