Autor Tema: Prodavac na Njuskalo Alen Marcelja  (Posjeta: 33116 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nero

Odg: Prodavac na Njuskalo Alen Marcelja
« Odgovori #45 : 25 Veljače, 2022, 07:34:56 »
Drugom postu nije mjesto nigdje.

Po meni, nije ovo stvar hrabrosti, već nepristojnosti.

Ako nije bilo jasno, pobrisan je Salin post.

Mislim da bi ovo trebalo biti mjesto gdje smo opušteni, a ne mjesto gdje ratujemo.

@zvonimir, tvoj je pobrisan samo jer se nadovezuje na njega.

@overspeed: ovo je prva eskalacija otkad imam mogućnost moderiranja. Ako koju propustim, javite. Zdrava zaje****** je Ok, al vrijeđanje i spominjanje nečijih majki nije.
.....if I go to hell,then I hope that will burn well......

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #46 : 25 Veljače, 2022, 08:44:29 »
A čuj, pitanje je što je nekom zdrava za......, ne branim lika, ali nije prvi spominjao majku. Bahatost ne podnosim ničiju.  :hi:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Dario1806

« Odgovori #47 : 25 Veljače, 2022, 08:55:09 »
A čuj, pitanje je što je nekom zdrava za......, ne branim lika, ali nije prvi spominjao majku. Bahatost ne podnosim ničiju.  :hi:
Potpuno si u pravu

Ne poznajem osobno nijednog od dvojice aktera spominjanja mame/mamice ili čega već. Drugi se nadovezao samo na provokaciju prvog.

The following users thanked this post: OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Offline Nero

« Odgovori #48 : 25 Veljače, 2022, 09:36:08 »
Nećemo biti djeca.

Barem ne bespotrebna.

''srećo mamina'' je upućeno malo svisoka (ili bahato kako Over kaže), ali je poprilično blaže od aluzija koje su došle nakon.

Svakako, mislim da smo previše vremena i energije utrošili na ovu trivijalnu raspravu koja kao rezultat može izbaciti samo još zle krvi.

Mislim da za tako nešto nema potrebe.

Volio bih kad bi svi malo više šrafali, te to pokazivali jedni drugima ovdje, a malo manje se kačili na gluposti. 
.....if I go to hell,then I hope that will burn well......

Offline Bellof

« Odgovori #49 : 25 Veljače, 2022, 09:41:01 »
Šteta šta se u glupastu temu nastavlja još gluplja priča.
Već sam napisa ali ponovit ću se, internet je idealno misto di se šupčići pretvaraju u ratnike, sitne duše, žicaroši, kokošari u galantnu gospodu, glupani u pametne itd. da ne nabrajam dalje, znači jedan virtualni svit di se napokon osjećaju "živima".
Način komunikacije kako pišete ovisi prvenstveno o odgoju, društvu, podneblju u kojem se krečeš a i samom karakteru te osobe i shvačanju posljedica takove komunikacije.
Dakle, ukoliko moj način nije primjeren i kosi se sa pravilima foruma ili ponašanja, Boxer ili Nero su tu da me utišaju, maknu, svi drugi kojima se ne sviđam zato jer sam im nekad u pisanju napisa pridjeve mogu sist i plakat, ili kako sam isto već pisa, skupit neke novce i uplatit da prestanem pisat ali to već spada u nekakav biznis.
Naravno da u onom trenutku kad netko od njih dvoje procijene da sam prisolia ovde i da zaslužujem kaznu od mene više nećete vidit ni slova.

« Odgovori #50 : 25 Veljače, 2022, 10:18:50 »
Evo kulturnjaka sa kulturnim pristupom. Naime, on je umjetnik simpatično slobodnog stila izražavanja utemeljenog na sveobuhvatnom znanju o svim temama. Naravno, i kad je u krivu on je upravu i napadaju ga sitne duše koje , eto, nemaju ništa pametnije za raditi. posljedica slobodnog odgoja i društvene tolerancije utemeljene na uvlačenju osobama od značaja. Da nebi netko pomislio da mi je važan u životu, nevolim nejednak tretman i mislim da imam pravo izreći svoje mišljenje bez pametovanja i pokušaja utjecanja na nekog tko radi svoj posao temeljem svojih uvjerenja i pravila. A sad što se netko zbog toga rasplače... manje će pišat.
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline chaos

« Odgovori #51 : 25 Veljače, 2022, 10:35:31 »
Ovaj novi je bio iznimno oduran i neljubazan pa sam mu ja vratio sličnom mjerom. Obrisano! Neka!

Promaklo mi, znači sad nevidljivo.

Dobro da je bila brza reakcija Admina.
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline Bellof

« Odgovori #52 : 25 Veljače, 2022, 12:20:57 »
Evo kulturnjaka sa kulturnim pristupom. Naime, on je umjetnik simpatično slobodnog stila izražavanja utemeljenog na sveobuhvatnom znanju o svim temama. Naravno, i kad je u krivu on je upravu i napadaju ga sitne duše koje , eto, nemaju ništa pametnije za raditi. posljedica slobodnog odgoja i društvene tolerancije utemeljene na uvlačenju osobama od značaja. Da nebi netko pomislio da mi je važan u životu, nevolim nejednak tretman i mislim da imam pravo izreći svoje mišljenje bez pametovanja i pokušaja utjecanja na nekog tko radi svoj posao temeljem svojih uvjerenja i pravila. A sad što se netko zbog toga rasplače... manje će pišat.

Već duuugo vrimena bi ti želia imat odnos sa mnom ali jebi ga, nisi mi interesantan, to se vidi iz postova di pokušavaš sramežljivo probudit moje zanimanje.
Duhovit jesi, educiran si i imaš znanje, "problem" je da bi ti čovik prije izbia oko iz glave nego kunu iz đepa, da ne govorimo da ti nije problem tražit po forumima 10- tak dana ko će ti dobacit lijek za bližnje zato mi je drago da nisam kulturan na način koji ti želiš, draže mi je nek ostanem bahat ali čovik.
Živ mi bia i da nastavimo ka i do sad jer sve drugo garantiram ti ne bi moga podnit.

Offline el classico

« Odgovori #53 : 25 Veljače, 2022, 13:00:10 »
Meni osobno je ova tema otkriće kreativnosti i duhovitosti na forumu i šteta bi bilo na ovom mostu radit cenzuru.

Gesendet von iPad mit Tapatalk

Offline alfa fun

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: neka auta i motori
« Odgovori #54 : 25 Veljače, 2022, 19:11:55 »
Pročita sve  :))   Čak mi se pari da je autor teme (prvog posta) bar prika, ako nije nešto u rodu, ovome Sali Draginome.

A ova naša dva "topnika", hmmm. Jednog san već pita kad mi je triba info za R5. Da mi triba info vezan za BMW, sigurno bi pita drugoga. Dakle, oba znaju i oba volin pročitat, bar kad je vezano za oldije.
Nisam mehaničar, nisam megaextrajednistveninezamjenjivi autoexpert. Samo volim prometala. Običan sam. Vulgaris.

« Odgovori #55 : 25 Veljače, 2022, 21:07:26 »
Već duuugo vrimena bi ti želia imat odnos sa mnom ali jebi ga, nisi mi interesantan, to se vidi iz postova di pokušavaš sramežljivo probudit moje zanimanje.
Duhovit jesi, educiran si i imaš znanje, "problem" je da bi ti čovik prije izbia oko iz glave nego kunu iz đepa, da ne govorimo da ti nije problem tražit po forumima 10- tak dana ko će ti dobacit lijek za bližnje zato mi je drago da nisam kulturan na način koji ti želiš, draže mi je nek ostanem bahat ali čovik.
Živ mi bia i da nastavimo ka i do sad jer sve drugo garantiram ti ne bi moga podnit.

Smiri se ljepotice, dobićeš bore. Odnose nemam sa muškarcima, iako si iskazao takve želje, to je tvoj problem. Jasno mi je da si frustriran, tvoj kraj ne podnosi dobro takve sklonosti. Inače, kaže se džep, a na što trošim novac nije tvoj problem niti me zanima našto trošiš svoj, valjda na kremice. Meni tvoja nekultura ne smeta, smeta mi što  plačeš kad ti netko odgovori, a to što si mijenik ravnatelja pa možeš pišat po školi ne znači da svatko treba podnositi tvoje neuroze. Rado bi ti pomogao, nije mi problem (osim novčano, naravno) ali nisam stručan, neznam, probaj, možda nije kasno. Ako kažeš da si čovik onda je to sigurno tako, samo ja nevidim. Ja ne prati nezanimljive, mora da ti je dosadno u životu pa gledaš turske sapunice a ekipi pričaš kako su glupe. Bez brige, nema toga što nebi podnija od tebe, nisam narcisoidan i zaljubljen u sebe. Ajmo više netrošit vrime jedan drugom, može?
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline jeep frik

« Odgovori #56 : 25 Veljače, 2022, 21:40:56 »
Što se slanja paketa iz Bosne tiče, provjereno nije pouzdano jer mi poznanik nije poslati dio za Bmw stoga smatram da kolegi Overu nije bio problem u plaćanju već je bolje preko nekog vozača i sl. Kolegu Bellofa sam preko par postova odobravao ne da bi stekao njegov naklon već da pokušamo izgladiti ranije nesuglasice i nastaviti dalje na teme automobila o čemu je i riječ ovdje. Iako sam ranije pogriješio svejedno ću reći da ne bi trebalo protiv nikoga konkretno ovdje protiv Overa koristiti takve niske udarce te iskorištavati na taj način ranije napisane postove. Te da nije bitno koliko je tko udaren, hoće li ili neće kupiti auto itd. ,tekst kako će se i na koji način prodavati Golf i slično. Te  nikoga tko pogriješi kod predstavljanja dočekati na sarkastičan način i sl.  :hi:

Offline asconaextreme

• Antique Member
  • Vozilo:: ascona b,fiat 500,fabia mk 1
« Odgovori #57 : 25 Veljače, 2022, 22:14:58 »
ajte ljudi radite štogod konkretno :big_boss:
kako vam više ne dopizdi pisat pizdarije  :koo-koo: :rofl:

« Odgovori #58 : 25 Veljače, 2022, 23:24:25 »
Evo meni dosadilo  :meeting:
Sutra kiša pa bi mogao nešto korisno napravit, bar žarulje promijenit  :hi:
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Ponton

• Oldschool rookie
« Odgovori #59 : 23 Ožujka, 2022, 12:22:08 »
Ova tema stara je točno 7 godina. Prodavač Alen Marčelja i tada je već oglašavao vozila dobrih 4-5 godina.
Šalu koja je počela još od drugog posta podržavam, ali na kraju opet ništa nismo saznali o samom prodavaču.
Ima li stvarno netko informaciju iz prve ruke ili nekakvu spoznaju kakav je to prodavač, je li samo posrednik, je li to sve neka farsa???