Autor Tema: 2 K Reaktivni temelj  (Posjeta: 27000 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mirko

• Olschool apprentice
  • *
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Land Rover 2a
Odg: 2 K Reaktivni temelj
« Odgovori #30 : 21 Prosinca, 2016, 16:01:25 »
Ako taj zrak ostane zarobljen pa se naprave mjehuri?  :lol:
Istina da danas auti ko da su s lakom za nokte farbani.
Pamtim to kao da je bilo danas kad sam Matchboxe i njima slične farbao lakom za nokte......bez kitanja....bez prajdmerea....bez e-bok-si-sexy-flexyja.....drito na karoseriju. I držalo ko političar fotelju.
A sad tu 1/8 sloja, litra boje, litra vode, litra zraka, litra mraka i prstohvat magle.  :no:
Da sam ja kar manufakturer sve bi radio od kevelara, pljastike, titanaluminijuma i inoxa i niš nebi farbo brate, nek se vidi sastav i kontraidikacije.

Pa to je dobro, zrak služi kao termo izolacija.... ;D.......manje će se trošiti na grijanje........ ;D...... tvornički a i u nekim radionama se koristi bezračno špricanje............. zato jer  zrak rastjeruje boju sa lima.......i ostavlja hrapaviju površinu.........bezračno špricanje radi na principu tlačenja tekućine............. koja kroz diznu izlazi pod tlakom................ kao voda iz vrtnog crijeva............ j... b... ga...........inžinjerima  je dosadno pa izmišljaju..........ili smanjuju potrošnji laka u industriji................. pa se sve to upakira u jedan lijepi ekološki celofan........... koji smanjenjem količine utrošenog materijala......... povećava cijenu proizvoda......  :mellow: ........čudna matematika...............