Autor Tema: miš u ventilaciji  (Posjeta: 30649 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline linoleumboy

Odg: miš u ventilaciji
« Odgovori #15 : 16 Studenoga, 2016, 08:43:51 »
hahahahaha

kolega Jerry molio bi vas da zamolite svog kolegu miška da napusti moja kolesa jer se je neovlasteno uselio bez mog dopustenja
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline baho

« Odgovori #16 : 16 Studenoga, 2016, 09:15:33 »
mačke vole isto isprobati kakve je strukture unutrašnjost pa da se ne bi zaletio, imaš za kupiti neke visokosoničneultrazvučne tjeralice glodavaca, mislim da imam u garaži jedan s tv prodaje pa ti posudim ako želiš, treba ti struja za njeg, to je više za kuću, oko moje kuće uvijek neke mačke pa ga ja baš ne trošim

ima se i za ugraditi u auto nekakva zujalice koja stalno nešto zuji i tjera kune, štakore i slične, a potjera i oko 500 kuna iz džepa, malo je loše što ti auto stalno zuji kad je parkiran, imao sam priliku slušati to po cijelu noć s jednih kola, nije jako glasno ali kad je tišina se čuje

najeftinija opcija je nakupiti pseće dlake, možda i mačje, to ih navodno potjera, pa staviti ispod haube
sretno
da je bar svaki dan nedjelja ujutro...

Offline linoleumboy

« Odgovori #17 : 16 Studenoga, 2016, 09:44:27 »
na poslu imam tu zujalicu i na svoje oci sam vidio kako stakor bleji u to cudo...ta zujalica je jedino mene zivcirala koliko je to zujanje iritantno

Offline NitroFoskal

• Senior member
  • Vozilo:: Chrysler Sunbeam 1300
« Odgovori #18 : 16 Studenoga, 2016, 10:45:28 »
Ako ga ovo ne istjera onda neće ništa :)

Offline Jerry

• Antique Member
  • Vozilo:: BMW E21
« Odgovori #19 : 16 Studenoga, 2016, 11:59:13 »
Ogradujem se od bilo kakve povezanosti sa doticnim kolegom stetocinom, da ga poznajem, na svoj nacin bi ga "zamolio" da iseli  :biggrin2:
Dao sam kolegi par savjeta, hoce li pomoci, stvarno ne znam...
Ja bi ga tjerao dimom, toplinom, nezz...  :dntknw: :scratch_one-s_head:
” Low mileage original cars are for collecting. High-mileage restored cars are for driving. Low mileage restored cars are for avoiding, because something or several somethings are not right.”

Online OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #20 : 16 Studenoga, 2016, 12:56:21 »
Možda je najbolje pričekati da se ozlijedi na Lanciinu hrđu i crkne od sepse  :))
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Mi$ki

• Veteran member
  • Vozilo:: P-205 cabrio roland garros
« Odgovori #21 : 16 Studenoga, 2016, 13:34:24 »
Nema ti druge nego sve raskopaj i očisti jer je vjerovatno unutra već puno govana i kojekakvih komadića instalacija. Dosadno ali ja bi napravio tako. :byeg:

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #22 : 16 Studenoga, 2016, 15:59:35 »
KOmentari za - umrijeti od smijeha.  :rofl:  :rofl:  :rofl:

Ali, ajde da ja, očito jedini ozbiljan  :cofee: kažem svoje...
Da li je mišonja u pitanju ili kakva kuna, lasica, oposum, jazavac, hermelin, zerdav, vidra, tuljan...?
Ako je miš...
POD HITNO ikako bilo kako ukloni mišonju van. Nemaš brige kako - počni sve raskopavati i on će sam zbrisati. Pa ne voziš školski bus pa da se možete igrati igre Slinoleumboja i Miša.  :))
Nadalje... SVEEEEEE očiti, ali oooo faking čisti. Ako imaš mišjih drekeca - ukloni ich TEMELJITO i sve DEZINFORMAC... DEZORJENT... DEZODOZORAN... Uglavnom -ono sa varikinom i svim bočicama sa onom kosturskom glavom na ambalaži.
A sve ti ovo pričam zboooooooog... MIŠJE GROZNICE SUBOTNJE VEČERI.
Sa kolegom Lukom tu sa foruma sam se zezuckao sa njegovim ''Buškraft srvajvl spikama'' pa sam se SPRDAO sa mišjom groznicom.
Mišja groznica i nije toliko bezazlena. Osim što popušiš lijepu temperaturu od plus milion, možeš i sasvim lijepo popušiti niz komplikacija poput frke sa bubregima, mononukleozom i ostalim foricama Koje ''blokirani termostat'' i ''kuhanje'' donose sa sobom.
Riješi to kako znaš i umiješ.  :byeg:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Mile850

« Odgovori #23 : 16 Studenoga, 2016, 16:12:36 »
Ma najjednostavnije auto na šrot i nema miša  :borac:
Sportski auto je svaki auto u kojem se nisko sjedi, zadnja klupa služi za ukras, a u bunker stanu 4 konzerve graška od 100 g. i pritom ima dušu

Offline linoleumboy

« Odgovori #24 : 16 Studenoga, 2016, 20:19:40 »
napokon dobre vijesti, mis je izasao iz ventilacije

i prosao preko c nosaca ispod krova jer tamo gdje bude onaj rukohvat za vozaca je sve puno mrrvica izolacije, jedina dobra stvar je sto nemam standardni tapecirung krova nego je to napravljeno od plastike
postavio sam jednu misolovku u ventilaciju sa pariskom posebnom i isao malo trazit po autu da bi vidio da je uzao i u vozacev sic pa sam mu drugu misolovku sa srijedskom kobasicom od gavrilovica stavio ispod sica

probao sam nabavit macje dlake od susjede ali njezina maca je cista i nema dlaka, a s mog pesa nisam uspio ni 12 dlaka skinut......
posto imam dojam da mis ima ukusa jer je usao u lanciu a ne u njemca ili francuza tak da mislim da ce krenut na srijemsku kobasicu jedino sto se nadam da nije pozvao i kolege pa imaju party za ekipu u mom autu

sutra cu jos misolovki stavit i ljepila gdje budem mogao a ako to ne upali rastavljam cijelu unutrasnjost za vikend

Online OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #25 : 17 Studenoga, 2016, 10:35:51 »
Odpoji crijevo goriva i zali auto s benzinom, miševi ga nevole.
Vrati crijevo upali auto i turiraj ko tinejdžer kad kupuje prvi auto, onako da postigneš visoki C. Miševi nevole buku. I štemanje betona dobro dođe. Onomatopejiraj mačku ili pusti snimku špice Toma and Jerrya onu gdje Tom mijauče u slovu O. Nabavi sovu. Nabavi zmiju. Potopi auto u ladnu reku. Pusti mišu snimku saborske rasprave. Obećaj mu bolji smještaj u novogradnji.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline kađo-c

« Odgovori #26 : 18 Studenoga, 2016, 13:50:44 »
Zaboravi macka u autu,macke vrse nuzdu a taj problem NE zelis u autu jel smrdi uzasno! :biggrin:
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline linoleumboy

« Odgovori #27 : 18 Studenoga, 2016, 15:51:16 »
ljudi moji ubio sam ga ko zeca

evo keva stavila vodu da ga ofurim i onda ide na galge, budem ga danas napacao pa u nedjelju moze neki gulas ako ima zainteresiranih

sad cu prvo ispec mozak sa 6 jaja

a evo i dokaz

samo se nadam da je to jedini

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #28 : 19 Studenoga, 2016, 11:11:55 »
Mis, a ne zlocinac.  ;D
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline radnik-os

• Senior member
  • Vozilo:: bmw 2002-u nastajanju,truljavi tristac..ali pali
« Odgovori #29 : 19 Studenoga, 2016, 15:36:19 »
Tko izgubi dobitak,dobije gubitak!