Autor Tema: Zastava 750 / 903  (Posjeta: 48684 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nero

Odg: Zastava 750 / 903
« Odgovori #240 : 24 Ožujka, 2020, 09:30:45 »
Nije prednji kraj, al zadnji je moćan.
Sad će još i 2cm distance trebat nabacit.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Zašto distance, a ne šire kotače s manjim ET-om?
.....if I go to hell,then I hope that will burn well......

Offline Bellof

« Odgovori #241 : 24 Ožujka, 2020, 09:49:52 »
Zato jer su jeftiniji, on je vizualista kako kaže za sebe, znači bitno je kako izgleda a kako funkcionira....

Offline Nero

« Odgovori #242 : 24 Ožujka, 2020, 10:06:46 »
Ne znam, meni su distance najveći horor. Pogotovo kad se ATS proizvodi u 8''

I kad mu taman stoji :D
.....if I go to hell,then I hope that will burn well......

Offline Bellof

« Odgovori #243 : 24 Ožujka, 2020, 10:15:00 »
Marko kuži, poznaje materiju, a i mlad je tako da ga to puca, uvjeren sam ukoliko financije budu dozvoljavale da će ovaj auto bit složen da osim izgleda, naljepnica i ostalih stvari koje podsjećaju na sport, to uistinu bit auto puno ozbiljnih perfomansi.

Offline jeep frik

« Odgovori #244 : 24 Ožujka, 2020, 10:21:11 »
Distance su mi koma na prosirenja, sjecam se takovih buba, ali dobro sjesti ce na fici samo ne toliko sire kao ni felge jer bi vj.trgale trap.
« Zadnja izmjena: 24 Ožujka, 2020, 10:27:16 jeep frik »

Offline tomtom

« Odgovori #245 : 24 Ožujka, 2020, 10:37:33 »
Tako je, vizualan sam tip. Ne odnosi se to na aute, i posao mi je takav. Uspio sam povezati - dobrim dijelom posao i zadovoljstvo, no to je druga priča. Marko je pozitiva na najjače, sposobnih ruku, a i glave - poznam čovjeka. Njegov auto, ide i izgled prati materiju. Ili ispravnije sad i izgled prati pno pod haubom. Distance, jer su dostupne, tu su i ima ih na svakom ćošku - nužno zlo ponekad. Jednako tako je samo pitanje vremena kad će neka odgovarajuća felga završit na autu.
Sa druge strane ja ljepim nalje i guštam u tome, mogučnosti, sposobnost za više.... mnogo je ograničavajučih faktora. Svakom njegovo.
Meni bitno, a vjerujem svakome tko ima ikakav hobi, zanimaciju je da ga taj gobi veseli, da mu izvlači osmjeh na lice, tko se složi, a tko ne....
Samo gas, i nemojte preko 300.  :moto:
Pozdrav iz bijelog Zagreba  :hi:
Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

The following users thanked this post: Nero, Insima_RS

Offline tomtom

« Odgovori #246 : 24 Ožujka, 2020, 10:38:57 »
Ne znam, meni su distance najveći horor. Pogotovo kad se ATS proizvodi u 8''

(Image removed from quote.)

I kad mu taman stoji :D

Ideš
« Zadnja izmjena: 24 Ožujka, 2020, 10:55:45 tomtom »
Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline Čuvitar

« Odgovori #247 : 24 Ožujka, 2020, 10:44:17 »
Moje skromno mišljenje, ni ja nebi distance, a šira felga mu ni netreba, samo manji ET, i to je to. Ali to je tako , svak ima svoje mišljenje, a Marko će to po svoju, i to će bit ne sumnjam i kvalitetno i oku dobro.

Sent from my KING_KONG_3 using Tapatalk

Šaka suza , vrića smija , ča je život vengo fantažija

Offline Bellof

« Odgovori #248 : 24 Ožujka, 2020, 11:02:41 »
Moje skromno mišljenje, ni ja nebi distance, a šira felga mu ni netreba, samo manji ET, i to je to. Ali to je tako , svak ima svoje mišljenje, a Marko će to po svoju, i to će bit ne sumnjam i kvalitetno i oku dobro.

Na ova proširenja su koliko ja znam išle felge od 8 cola širine a ove Markove su 5,5 ako se ne varam, ako se varam nek me upućeniji isprave.

Offline Čuvitar

« Odgovori #249 : 24 Ožujka, 2020, 11:27:20 »
Na ova proširenja su koliko ja znam išle felge od 8 cola širine a ove Markove su 5,5 ako se ne varam, ako se varam nek me upućeniji isprave.
Ma ne, u pravu si za 8 cola u ovim bokovima, ne znan kolike su mu sad, mislin da je spominja gume 175, mislim da je za cestovnu verziju, to više nego dovoljno (naravno samo moje mišljenje). Ali i gazda teme je tu, pa neka kaže koji su planovi ako želi, pa ćemo bit pametniji.

Offline markozr

• Veteran member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Zastava 750
« Odgovori #250 : 24 Ožujka, 2020, 12:15:21 »
Aha poceloo je, znaci zasto distance jer su ats 6j trenutno idu gume 185 nazad, razlog zasto necu kupujen felgu 8j ats je kad su ve ovi bokovi onda ajmo stavit i talijanske felge a ne sanekih opela svabske, trenutno tecromodora cd66 ili cd30 koje bi uzea nisu mi u budzetu (radin kucu i to mi je prioritet) iza lita ako bude viska novaca ide se na jedan od ta dva modela cromodora znaci ats otpada, aa distancere briga me 200 kn i gas, sto se tice distanci i sigurnosti jednaka je ka i felga vece sirine jedino sto lezaj vise trpi

The following users thanked this post: Nero

Offline markozr

• Veteran member
  • Vozilo:: Zastava 750
« Odgovori #251 : 24 Ožujka, 2020, 12:18:24 »
Marko kuži, poznaje materiju, a i mlad je tako da ga to puca, uvjeren sam ukoliko financije budu dozvoljavale da će ovaj auto bit složen da osim izgleda, naljepnica i ostalih stvari koje podsjećaju na sport, to uistinu bit auto puno ozbiljnih perfomansi.
Sto se toga tice auto je i dosta konkurentan od motora, ovjesa upravljanja... Motor je doata dobro naturpijan trenutno, ovjes naprid iman most i gewinde nazad kyb amortizeri sa pegla oprugama, kupljeni uniboli za balans stangu ceka se samo lipse vrime, tako da nije bas da je samo izgled slagan

The following users thanked this post: Nero

Offline alfa fun

• Antique Member
  • Vozilo:: neka auta i motori
« Odgovori #252 : 24 Ožujka, 2020, 12:33:22 »
Šteta šta neće bit kronometra u Zadru .... lani san gušta gledat.
Nisam mehaničar, nisam megaextrajednistveninezamjenjivi autoexpert. Samo volim prometala. Običan sam. Vulgaris.

Offline Čuvitar

« Odgovori #253 : 24 Ožujka, 2020, 14:27:14 »
Aha poceloo je, znaci zasto distance jer su ats 6j trenutno idu gume 185 nazad, razlog zasto necu kupujen felgu 8j ats je kad su ve ovi bokovi onda ajmo stavit i talijanske felge a ne sanekih opela svabske, trenutno tecromodora cd66 ili cd30 koje bi uzea nisu mi u budzetu (radin kucu i to mi je prioritet) iza lita ako bude viska novaca ide se na jedan od ta dva modela cromodora znaci ats otpada, aa distancere briga me 200 kn i gas, sto se tice distanci i sigurnosti jednaka je ka i felga vece sirine jedino sto lezaj vise trpi
A šta si mislija ostat pošteđen, kad već nisi stavlja slike radova, šta bi ja osobno volija, (čita san španjolski forum toliko slika i opisa odrađenog, ma super). Sad neka te malo. Ne budi lin digni još koju sliku radova, možda kojem klincu probudi volju i želju, i pomogne.

Offline Čuvitar

« Odgovori #254 : 24 Ožujka, 2020, 14:28:51 »
Šteta šta neće bit kronometra u Zadru .... lani san gušta gledat.
Ja ovu godinu mogu, šef će me pustit s posla....