I tako.
Prvih 1000 Km.
Ukoliko vas zanima moje iskustvo u 20 godiba starom i isluženom hot hatchu, ovaj tekst je za vas!

Prvo disclamer, prije puta sam skinuo ljetne i namontirao zimske 15" iz 2011. Sigurnost prije svega. Također, auto nije vozila baka s desnom nogom kraćom prije mene

. Vidim da je karter varen, esc je iskopčan, instalacija oko svjetala je džumbus...Auto lupa kad dodaješ gas naglo i/ili šaltaš.
Pozitivno, radi klima, volan je direktan, u jednom trenutku je preslozen mjenjač(super šalta), vlasnik prije mene je odradio komplet glavu(svi novi ventili bla bla).
Od ovih 1000 Km, 400 je autoput, 370 stara cesta, te ostalo po Zg. Auto jako dobro ide (u normalnim okvirima), te je jako okretan. Kočnice su odlične (gore je yellowstuff). Na autoputu je počeo trzat na konstantnom gasu, pa sam u Zg u Tokića kupio bobinu. Auto je palio i vozio, pa mi je bobina još uvijek u pretincu :D.
Po autoputu, na kiši, s ovim 11 godina starim zimskima auto je miran i stabilan(držao sam ga na oko 160 stalno, s izletima na brže). Ako zanemarimo razne zvukove u kabini, iznenađujuće dobar. Po Zg je bomba. Malen, okretan, startan, osjećao sam se kao Mr.Bean

, uletavaš, voziš, parkiraš, super. Imao sam i situaciju, navečer sam doletio u glavni rotor, malo pustio gas, pa me stražnji kraj krenuo preticat

. Uopće nije drama, nabio sam mu gas opet i on se poravnao.
Put St sam išao starom cestom, baš mi djeluje idealna za njega. Da nije kamera, ne bih nikad na autoput. Ovako, jedno oko na radarbotu, a drugo na cesti. Auto je na staroj bolest, samo skreće kako hoćeš, uvijek ima gasa, sitan je pa je preticanje igra...vrh.
Uglavnom, kad sam ga dovezao doma, prvo sam pomislio zašto sam si ovo učinio? To i dalje mislim :D :D :D
Ako koga zanima, po autoputu troši oko 8, a po staroj oko 6. Dijelovi su iznenađujuće jeftini(zato valjda i kratko traju), vozi se bolesno. Zanima me kakav će biti kada se malo utegne. Jako me podsjeća na mog civica 4th gen, samo je u svemu bolji.