Autor Tema: Rucice podizaca stakla  (Posjeta: 12442 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Brutalac

• Gost
Rucice podiza
« Odgovori #15 : 25 Studenoga, 2006, 17:36:55 »
Thanx decki al mislim da nis od toga jer Mini mora i u tome biti poseban...on nema sajle nego škare za podizanje šajbe >:(

Tracker

• Gost
Rucice podiza
« Odgovori #16 : 25 Studenoga, 2006, 18:08:27 »
Nema ti to veze,što se tice aftermarket el. podizaca jer se motor sa sajlom i tom plastikom spaja na onu osovinu gdje inace ide rucica za podizanje
Tako da u biti tebi ostaje original podizac,samo što ga više ne okreceš ti preko te osovine nego motor,a na mjesto ruckice se stavlja cep

Ovako ti izgleda kit od Spal-a za dvoja vrata

A nemogu nac sliku gotove instalacije
Uglavnom na jednoj strani je motor,ta se strana montira negdje na lim od vrata,ovisno o autu,a druga strana,ova sa rupom se uz odgovarajuci plasticni nastavak stavlja na osovinu na koju inace ide ruckica za podizanje prozora.
Valjda si shvatio što želim reci,ako neš nije jasno samo reci ;)

Offline aske777

• Veteran member
Rucice podiza
« Odgovori #17 : 25 Studenoga, 2006, 18:53:19 »
Citat: Mini Vlatko
A od kuda si ih narucio i dali mkozda znas dali bi to pasaslo u minija???? :?

Narucio ih preko group buy-a 560kn za dva vrata, ja sam narucio 2x za sva 4 vrata. Paše na 99% auta fleksibilno je i može se staviti unutar vrata di god oceš jer je pomocu sajli, dobiješ adaptera i reduktora da te boli glava jedan od njih ce pasati...

Ako si zainteresiran mogu ti dati e-mail od covika šta to prodaje mozda ima koj viška pa možeš dobiti u roku 1 dan...
ITB+MEGASQURT+6A+KR= 190BHP

Brutalac

• Gost
Rucice podiza
« Odgovori #18 : 25 Studenoga, 2006, 19:00:56 »
Hvala na ponudi ali mi stvarno nije hitno...mozes ostaviti mail ako neko drugi hoce... :roll

imported_Gear

• Gost
Rucice podiza
« Odgovori #19 : 25 Studenoga, 2006, 19:03:04 »
ma da?   nisam znao da ide na skare,  jer ja isto u manti imam skare, a podizaci za nju su inace bolesno skupi.

bas bi mi bilo jos veca fora da ostane rucica, pa da se i onda vrti.  :D

2vlatko: Ja cu mozda iz trenutnog group buya (do 12. 12.) uzet centralno i daljinsko, pa mozes preko mene uzet to...  ili te mogu probat preporucit na hraweb pa si kupuj...

Brutalac

• Gost
Rucice podiza
« Odgovori #20 : 25 Studenoga, 2006, 19:06:51 »
Decki hvala vam na ponudama al ja sam sad toloko bez love da ne smijem ni pomisljat da kupim nesto za auto... :cry:

Offline kizo

• Antique Member
Rucice podiza
« Odgovori #21 : 05 Veljače, 2007, 16:26:25 »
ma nisi jedini  :D
Ali ako se ikad odlucis, za namontirati je to laganica, kao lego kockice.
Namontiras motorice, izvuces instalacije i napajanje te spojis prekidace(naravno mora postojati shema u kitu), naravno prije svega odredis di ce ti biti prekidaci, te izbusis rupe za njih,
i to je to