0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
evo,našao sam na usenetu oglas za Renault 16, 1968. gpa kaže:Kod: [Odaberi]automobil je imao jednog vlasnika, u dobrom je stanju , nije prva bojajer je prije 3 godine lakiran u istu original crvenu....nije trul nitirazbijen .....uz automobil se dobije i rezervni motor kompletan, te poveæa kolièinarezervnih dijelova ( hauba, blatobran, bocna i zadnja stakla i jos dostadijelova masine i mehanike) pošto je vlasnik nekadanabavio još jedan takav upravo radi rezervnih dijelovaslike saljem na zahtjev mailom , upite molim na e-mail [email]glavo@vip.hr[/email] ilina 091-184-9797 ,Igorcijena je 13 000 kuna za sve kompletno, znaci automobil, rezervni motor irecimo jedna puna autoprikolica rezervnih dijelova za njega.
automobil je imao jednog vlasnika, u dobrom je stanju , nije prva bojajer je prije 3 godine lakiran u istu original crvenu....nije trul nitirazbijen .....uz automobil se dobije i rezervni motor kompletan, te poveæa kolièinarezervnih dijelova ( hauba, blatobran, bocna i zadnja stakla i jos dostadijelova masine i mehanike) pošto je vlasnik nekadanabavio još jedan takav upravo radi rezervnih dijelovaslike saljem na zahtjev mailom , upite molim na e-mail [email]glavo@vip.hr[/email] ilina 091-184-9797 ,Igorcijena je 13 000 kuna za sve kompletno, znaci automobil, rezervni motor irecimo jedna puna autoprikolica rezervnih dijelova za njega.
a ne znam, ja sam samo prenio oglas. :?
evo ga ljubitelji vw kombija!!!kupite ga dok nije struno do kraja :D http://www.njuskalo.hr/oglas476015
pusliceeeee, ima nesto sto neznamo? :evil:
ne javlja se nitko...........................
Citat: R 16 TSne javlja se nitko...........................ne znam što je bilo onda, ali evo danas vidim ponovljen oglas