to mogu zahvaliti mome najboljem prijatelju. ljude sam toliko istrenirao da cim vide audi, bilo koji tip 82, dakle kao moj zovu.
u pocetku sam mislio, eto super imam sve rezervno.
a onda. Sok. podovi i karoserija super, nigdje trulezi. auto je stajao 3 godine u garazi. NSU servisna knjizica. jedino je auto poklepan, sa svih strana osim krova, haube i suvozacevih vrata. rekli bi udubljen.
nikad nije bio pravo razbijen tvrdi kcer od koje sam kupio auto. gospod je umro ( otac), a unuk da nece voziti takvu kramu. Brzo smo se dogovorili.
njoj je bilo svejedno. otpad ili ja 300kn.
bilo je tu jos sitnih troskova. kupoprodajni+ovjera i probe 320kn za 5dana, te privremeni tehnicki.
jedan kuriozitet: autu nije radila uopce struja. nista. jer ga je netko naletio na kuku od iza, vidi se na slikama.
nije se znalo koliko ima benzina. zamislite, njen suprug mi je stavio jos 5 litara da dodem do kuce.
kako sam vec prije ogolio 2 audija, promijenio sam kotrolnu plocu od struje i sve je radilo.
znate koliko sam imao benzina?
PUN TANK. mislio sam da sam okrenuo smjer zicama. nisam. cak sam skinuo plovak da vidim. cim sam odsarafio poceo je prelijevati.
u autu je bio pomjeasan stari super 98 i onih 5 litara bezolovnog.
nakraju auto kao da nisam platio.
cak mi ta gospoda nije poslije dala da platim pice, jer je njih vise ( ona i muz).
nikad u zivotu nisam naisao na finije ljude