Par novosti, saznanja i promjena plana :D
Za pocetak novost:
Odlucio sam barem za probu staviti farove s lecom, iskljucivo sam trazio i nasao farove bez "smajla", da se ne kuzi previse da su sa kocke a ipak dobro izgledaju.
Smontirao sam ih probno, jedan nosac pase original, i to centralni, druga dva treba napraviti ali nema pretjerano puno posla, ali moraju ic oba fara s nosacima od kocke, ne pase samo kratko svijetlo na kuciste od e21, tj moglo bi se upasati ali ovak je lakse.
Jos nisam odlucio dali ce ostati ili ne, ali zgodno izgleda, procijenite sami

Saznanje je sljedece:
Kako sam krenuo u promjenu motora, tj vadjenje sadasnjeg za koji sam mislio da je 1.6 te ubacivanje 1.8i Jetronic motora iz kocke ugodno sam se iznenadio kad sam skinuo poklopac karburatora i na glavi motora vidio E21 2.0 :O
Isprva nisam mogao vjerovati sto vidim ali provjerom broja motora na VIN decoderu ispalo je ovo:
Vehicle information
Series: 3' E21
Body: Saloon
Model: 320
Engine: M10
Region: ECE
Version: Left Hand Drive
Transmission: Automatic
Manufact. date : 10/1976
Posto su PP brojevi nisam znao sto imam, tj mislio sam da je 316 posto to pise u knjizici, ali eto, imam 32 godine star, relativno rijedak 320/4 automatik sa MOTORSPORT paketom i naravno odluka je pala, nema zamjene motora, ostati ce ovakva kakva je, manje vise u originalu, samo sve servisirati i obnoviti i to je to....
Toliko za sada, trenutno sam malo pod dojmom i fali samo jos jedna stvar, a to da nekako uspijem napraviti original papire za taj auto, maksimalno cu se potruditi da nekako rijesim to, premda vjerujem da nije moguce jer su ponisteni kod izdavanja PP brojeva, vidjet cemo.
:evil: