Autor Tema: Audi URquattro V8, 4.2l, 340KS  (Posjeta: 86455 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline JeepMKD

• Senior member
    • http://www.youtube.com/user/Raptor22f
URquattro
« Odgovori #30 : 18 Kolovoza, 2011, 10:02:50 »
Bolje od vracanje kuci ovakav auto zdravje!
Pozdrav tvom drugaru koj ga cuvao ovako.
1970 Mahindra CJ 4  ////////  1971 Opel Ascona A 1.6S

Offline OldAudi

• Antique Member
URquattro
« Odgovori #31 : 18 Kolovoza, 2011, 10:08:16 »
Ajme kolega,kako je predivan!U srcu mi kuca Audi...meni je najdrazi taj model...ah,kolega!Sta drugo osim cestitam! :palac:

DunicM

• Gost
URquattro
« Odgovori #32 : 18 Kolovoza, 2011, 10:15:39 »
Uvik su mi bili zanimljivi ovi auti sto se sami kući vraćaju! Čestitke:palac:

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
URquattro
« Odgovori #33 : 18 Kolovoza, 2011, 10:53:35 »
Cuj Shone, ne shati me krivo... :ghh: te felgice ovakve onakve... te ga prodajes, te ga ne prodajes, te ga prodas, te ga vratis... Ajde da lockamo temu na godinu-dve dok se stabiliziras sa odlukama i onda samo da procitamo ''sto'' i ''kako''... :lol:
Uffff... Vratia se Šimeee... Diii jeeee bia, bia...? Kažu da je smokve ukra, kažu da je pija ... Kažu da je sve do jutros u pržunu bija ... :lol: Neka misle ča ih voja, ni gore ni boje... Tri je noći sritan bija, kraj divojke svoje... :lol:
A i frend ti je mrcina... :ghh::palac: dati toliku kintu samo da se izgusta... Zna čiko sta je zivot... Jos jedna stvar ''recnuta'' u Dnevniku zivota ''Sto sve moram uraditi do kraja zivota...'' :cool:
-gonjao UR Quattra... Check... :to:
Ajde sad... Ne daj ga vise... Pa ni na rentanje... :lol:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline deda

• Antique Member
URquattro
« Odgovori #34 : 18 Kolovoza, 2011, 11:01:05 »
Ak te netko kresne,zar nije svejedno jel Yugo ili neki Cayene?

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
URquattro
« Odgovori #35 : 18 Kolovoza, 2011, 11:46:01 »
Napomena: tekst koji slijedi je spontano djelo jednoga clana foruma, tj. mene i ne odrazava stavove i misljenja ostalih clanova foruma, niti vlsnika istoga. osobe koje se i nadu uvrijedene, molimneka dvaput razmisle zasto su se nasle uvrijedene. tekas je pisan sarkazmom verzije 2002.2 a po tecaju na dan objave teksta. Tekst se moze izmjeniti bez pismene zamolbe novim dilkanima koji ce se naci uvrijedenim ako se spomene druga marka ili tip vozila, a sve zavisi o stanju vrijednosti liste ''IN'' i ''OUT'' koja se redovito objavljuje u Red carpetu i slicnim emisijama. Modni macak je izuzet iz ovoga teksta. On je slucaj sam za sebe.
........................................................................................

Paaaaa... Moje misljenje - nije... :lol: Tip koji vozi Cayena je ziher bahat, drzak, moralno diskutabilan, foler, napuhanko, vjerojatno seljober koji pojma nema sta su carape stopalice pa i ljeti nosi one do po' cjevanice, k tome jos i na sandale... A ako zeli biti šik i modno osvjesten jer te carapusine uistinu lose izgledaju - onda ih nosi na golu nogu... veeeryyyy higijenski i bla-bla...
Nadalje, tip koji vozi Cayena je uskogrudan, egoistican, ne mari za druge i ne postuje osnovne drustvene manire. Da tome nije tako ne bi se parkirao na svakom trotoaru, na mjestu za invalide ili preko sedam parkirnih mjesta... Da mari za druge ne bi preticao po punoj liniji, ne bi vozio slalom po gradu.
Nadalje, sto se kulture voznje tice ne zna ni osnove osnova vozacke kulture, a kamoli solidarnosti. nerijetko ni prometna pravila ne znaju. Da tome nije tako, ne bi ti oduzimao prednost, bilo desne strane bilo bahatog zaobilaženja prepreke na svojoj traci bahato te tjerajuci masom i pojavom svog cudovosta na 4 kotaca. Takoder, ne bi se vozio 220km/h na autoputu i blicajuci sa devet kilometara udaljenosti ti se zabijao na bunker sa 140km/h sa svojom simpa tvrdavom od tri tone, jeeer - ''da li me vidis da dolazim...? Imas li retrovizor? Boli me đolifrk sto ti prestizes sa 140km/h na autoputu gdje se zakonski vozi 130km/h i stoimas zenuuuu, djeeecuuuu i psa u autu... Izvoli se maknuti...''
Nadalje, takve osobe krasi fantasticna inteligencija,ali i fantasticni intelekt... Ponovimo, inteligencija je sposobnost prilagodbe novonastaloj situaciji, a pamet je neki kvantum znanja kojeg skupljamo i koristimo u zivotu. Ovo se ogleda u situaciji kad se svi i blesani vozimo po autoputu (ili obicnoj cesti) i naidemo na neku prepreku, koja je, ma gle cuda, oznacena kilooomeeetrima prije (pogotovo na autoputu9 i mi se blesani vozimo u koloni kao ovce i nismo se sposobni prilagoditi novonastaloj situaciji da, mimo drugih blesana tutnjimo 160km/h lijevom trakom sve do pred prepreku (suzenje u jednu traku na autocesti ZG-Velika Gorica recimo) i silom se ubacimo nekome ne na milimetar, nego cisto na bok... Vrata na vrata, jer uvijek te netko pusti... To inteligentni i pametni ljudi znaju, za razliku od nas.
Nadalje, dupan koji vozi Cayena uglavnom nema novaca... ima uvijek neke ''kombinacije'' uvijek je ''nesto u diru'' nikada casha u ruci, samo neke spike sa racunima, karticama... Da tome nije tako - zimi bi imao zimske gume, a ljeti ljetne. Ili je on ipak ingeniozno superioran i sto se vozackih umijeca tice, ali i opet inteligencije i pameti tice, pa mi ne kuzimo da on vozi terenca... Sa pogonom na sva cetiri... I zimske gume mu ne trebaju,pa cak ni kad sa tristo kila sarme ide u Šlabming sa frendovima Boooornaaaaaa.... Luuuuukaaaaa na skijanje...
Mamlaz koji i vozi takav drekomobil niti ima vozackih umijeca niti ukusa, mada se o potonjem ne raspravlja... Da tome nije tako - znao bi krenuti sa autom vulgaris, onim ''na kvacilo'' na uzbrdici kao sto su neke kojima moj grad, a i ostali primorski gradovi obiluju. A da ima kap ukusa i zrno poznavanja autoindustrije i ''kultnih i statusnih automobila'' ne bi nikada uzeo  tu ljuljavu tvrdavu od tri tone koja niti ide (bez obzira sto ide 200km/h) niti lezi na cesti sa tezistem na dva metra od tla, niti ima superiorne offroad karakteristike unatoc pogonu ''na sva cetiri''.
Nasuprot tome, bogec u Jugaču ce prvo dobiti kap, izlijev krvi u mozak i infarkt istovremeno kad skuzi da je em razbio svoju bijedu bez koje mu obiteljske obaveze ne mogu funkcionirati, em sto je razbio tude, a tude se cijeni i vise nego svoje. bar bi tako trebalo biti.
Bogec u Jugeku te nece zavlaciti po osiguranjima, jer on to ne zna, dok ce ovoga mamlaza u Cayenu boooliiiti đolifrk i za tebe i za tvoj auto jer je njegov septičkomobil vec odslepan (besplatno jer ima kasko) u servis... vec su naruceni dijelovi (jer ima kasko) i za sedam dana ce se opet voziti (jer, pogadate, ima kasko) i jos ce dobiti neku socijalnu zamjenu da se vozika dok mu se taj drekomobil ne napravi... Neki Passat TDI, Golgic VII, VIII, IX nebitno sad...
Na kraju krajeva - tipa u Cayenu ne mozes mlatiti jer:

• ili ga vozi neka zenskica (jooooj sto bi sad epitetirao, ali ne smijem da ne uvrijedim malobrojne dame na forumu) a la Pisekica, Sopekica, Karabaticka... A zene ne smijes tuci - bez obzira koliko god drske i bahate bile i sto su te skoro ubile ne mareci na crveno, na stop, na desnu stranu...
  • ili ga vozi neki mrzovoljni istetovirani grmalj, a mrzovoljne istetovirane grmalje ne smijes tuci smo zato jer ce te tuziti za pojsecenu usnicu, sedam dusevnih boli i dozivotni strah od ljudi i nasilja (mada se tip bavi kamataenjem i lomi tatama prste pred zenom i djecom u njihovom stanu bez da trepne) i svu odstetu ce uloziti u svoj biznis bilo gudro, bilo novu lihvarsku pozajmicu i slicno
  • ili ga vozi djelatnik i/ili vlasnik neke sikjuriti bodigard protect firme i koji misle da su Boga za jaja ulovili pa mu ne mozes nista... takvi ne staju dok god imaju gume na felgama... Nerijetko i bez guma voze dalje.
Tako da, slijedom izrecenog, ako mora da me netko klepi - neka me klepi sirotinja.
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Wheeler

• Antique Member
URquattro
« Odgovori #36 : 18 Kolovoza, 2011, 12:01:16 »
Mislim da fali jedna stavka... Čovjek koji vozi Cayennea prvo i osnovno mora bit - ćorav.

BEK ON TOPIK

Audi je... nemam riječi. I tko je reko da mu ne paše ova boja, nije normalan. Predobro izgleda auto, a tek kako zvuči... Ajde shone malo ga pritisni niz ulicu pored frenda sa kamerom :ghh::ghh:

A i nisam znao da za tako malo novca ti auti idu, mislio sam da u ovakvom stanju pjevaju ko Integralke, oko 30 kila ojra...

A koji je onaj sličan audi što dođe sto tisuća eura, jel to kratki model?
« Zadnja izmjena: 18 Kolovoza, 2011, 12:05:13 Wheeler »
Limarenje, ključevi i sva ta super sranja// N <3

Offline gundevaj

• Senior member
URquattro
« Odgovori #37 : 18 Kolovoza, 2011, 12:01:18 »
klep

Offline shone190

• Antique Member
URquattro
« Odgovori #38 : 18 Kolovoza, 2011, 19:54:56 »
Evo malo slicica od jutros.

Dodge Charger 1973 8.1l, Golf 4 TDI 4Motion, Chevrolet Corvette C4 5.7l

glavina01

• Gost
URquattro
« Odgovori #39 : 18 Kolovoza, 2011, 21:51:17 »
:palac::palac::palac:

Offline Lav

• Antique Member
    • Vespa klub Hrvatska
  • Vozilo:: Fiat 127 1976, Zastava 850 1981
URquattro
« Odgovori #40 : 18 Kolovoza, 2011, 23:42:02 »
Audi je "boli glava" nastavi ga pazit i mazit...
I DON\'T NEED SEX THE GOVERNMENT FUCKS ME EVERY DAY!!

Offline shone190

• Antique Member
URquattro
« Odgovori #41 : 11 Rujna, 2011, 10:44:16 »
Stiglo malo raritetnih delova :), a i jedna slicica oprastanja od Coupe Quattro-a.

Ako nekoga mozda interesuje turbina, u pitanju je K24 sa Audija 200/S2/URS4/URS6, nek' javi :)

Offline linoleumboy

URquattro
« Odgovori #42 : 11 Rujna, 2011, 11:12:33 »
cek ti onda imas ili imao si 2 URq

i da stavi ove felge samo ih pofarbaj u bijelo jer mu najbolje stoje
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline moco1abarth

URquattro
« Odgovori #43 : 11 Rujna, 2011, 19:27:07 »
Citat: Wheeler;253965
A i nisam znao da za tako malo novca ti auti idu, mislio sam da u ovakvom stanju pjevaju ko Integralke, oko 30 kila ojra...

A koji je onaj sličan audi što dođe sto tisuća eura, jel to kratki model?

Onaj "kratki" je audi sport quattro, 2100 ccm R5 305 ks, zbog homologacije za rally B grupu proizvedeno je samo 214 komada i cijena im je sad debelo preko 100,000 eura.
Ovih UR quattro je izaslo oko 10 000 primjeraka i cijene se krecu od nekih 10 000 - 15 000 eura pa na gore, nesto kao integralka , sierra rs cosworth, bmw m3 e30.
let\'s rock!

Offline shone190

• Antique Member
URquattro
« Odgovori #44 : 01 Listopada, 2011, 11:41:48 »
Stigli i konektori za bobine :)