0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
evo,ja mogu riješiti farove--50-60e max,ak neko želi nek se javi...0989020610Uploaded with ImageShack.us
Pozdrav kao prvo kromirati se moze bas sve i to je hladni postupak elektrolize sa raznim kiselinama ( za svaki matrijal idu druge kiseline, a zagrijavanje je sobna temperatura). kod plastike koja je kromirana problem je kromirat to ponovo zato sto se mora stari krom skinut pa sa kiselinom pa ispolirat i onda pobakrit pa ispolirat pa kromirat. Skoro sva sijenila na farovima su kromirana. Covijek u ivanicu kromira staklo, plastiku i drvo ako treba nebitno.Ali je jako skup i dugo ga se ceka jer jemalo lijen. Ja mogu samo metale, alumini, zeljezo, inox, spijatar. Zato sto imam kiseline za te stvari.Stvari koje su kromirane a ostecene prvo se skida krom sa kiselinom, obradi se ispolira na sjaj pa onda se kromira, jer se pozna svaka crtica i rupica. Nanos bakra je 4 mikrona i nanos kroma je isto 4 mikrona
E, ja san neke svoje farove namaza srebrenom bojom za dimnjake sa komadićima aluminija (listićima), a u neke san nalipija reflektirajuću naljepnicu (kao onu na policijskim autima) i ispalo je predobro, blješte ka ludi!