Hahah a sto reci ljudi moji..
Bilo je jako puno updejtova koje nisam stigao vise pisat jer sam samo sarafao na njoj i ja i natan pogotovo..Auto smo doveli u prakticki "savrseno" stanje..Motor se vrtija ka lud nasli napokon prave omjere u menjacu stavili phantom grip" nove gume,odovozio dubravu,auto jeben ja zasrao i tako..Taman sam trebao na zimu narucit bregaste jer je u visokim okretajima falilo snage,poigrati se sa kompjuterom i jos malo ovjes utegnut..Taman prije ove nesrece sam isao po 14 felge i namjeravao kupiti nove r888 da auto bude spreman za ovu sezonu slaloma i evetualno buzetsko brdo da vozim nulu..Nazalost moja nepaznja,dolazio sam iz desne trake i gledao lijevo di mi je cura i lagano volan povukao prema lijevo,isao sam cca 20/30kmh,zena iz vw je mislila da cu joj oduzet predost a ja sam stao nasred ceste i sa lijevim kolom malo u njenu traku,zamotala je u lijevo pokusavajuci me izbjeci i frontalka sa cca 60/70kmh bez kocenja..
Koliko god mi je zao auta i svega drago mi je da je zena pogodila u mene a ne u ovu betonsku banderu..
Samnom je vise manje sve 5 malo je natucena zdjelica,desno koljeno i desno rame..Da sam bio vezan nebi nista bilo..Fala bogu zena je uredu..
Uzeo sam sad saxa vts bivsi od frenda mi sa nekim bregastima itd itd,auto je fora ide jako lijepo ali nije to to..Fali mi ona sirovost nekako se jos nemogu povezati sa njim kao sa lanciom..On ce sluzit kao everyday car i za dikoji slalom grobnik itd..
A lancia...Sto reci..Pravit cemo je na zimu..nemogu :love3 :love3
Izvuci je koliko god se da stavit prednji kos od prisme koju imam stavit rollbar,zavidat bregaste prosirit je i ostavit samo za stazu..Pokusati cu izvuci maksimum iz nje i ovog motora i uzivati na brdu nadam se dogodine sa njom..
Koliko god mi je zao i sve sto je tu je ali napokon cu moci od nje napravit ono sto sam oduvjek zelio..

I nisam mogao odolit..Od sad imam 2 para OZ Sparco felgi 4x100 i 4x108..tu se vidi razlika izmedu 6.5 i 7j
6.5 su 108

I sa ovim volanom sad rolam dok ne dode novi..Bitna je sredina volana :love3

Volija bi slagati 4x4 sa turbom jednog dana ali sad nemam toliko novaca..
Vidit cemo sto cemo i dicemo nakon lita,plan mi je auto slozit do slaloma u rijeci i skradinskog brda..Naravno tu ce najvise igrati vrime i financije..Ali dati cu sve od sebe da to polagano napravim..