Ostalo > Motocikli

Tomos T12 Colibri

(1/16) > >>

Renegade:
Jucer stigao u Zadar Tomos T12 Colibri, proizveden 1966-e, prva registracija 1968-e, zadnja 1973-e. Bio u prvog vlasnika kojeg sam imao cast i upoznati.
Dakle, evo malo slika:

Desni profil:Lijevi profil plus rezervni dijelovi u originalu:Njuska:Guza:Upravljac i kilometar sahat:Slika s crnom zvjerkom starom jedan dan:Plan je popraviti plovak, promijeniti unutrasnje gume i napumpati ih, proci tehnicki i registrirati ga.
Nakon sezone temeljito rastavljanje, bojanje u perla bijeli metalik s krupnim zrnom i crvenim detaljima te poluchoper vilice i volan, malo povecavanje snage i drugi auspuh.
Za sada toliko.:ghh:

ficoman:
Po meni je glupo to radit bacat ga u perlu metat druge vilice i volan itd.. Najbolje bi a bilo malo pofriskat ali naravno ostavit original boju jel je kolko vidim dobra samo poslozit gume frgazer kak si reko i regat ga i vozit a ne bezveze radit neznam ni ja kakvog polu copera jel je sve manje i manje t12 toliko od mene sretno u radu

MarinKT:
Auuu...

Kakva pila!   I u kakvom stanju!!!

Ja baš ne patim na originalnost (primjer u garaži) ali OVO po meni ne bi trebalo kemijat. Za navedenu kemiju puno bolje bi bilo uzet golu ramu od APN4 i UDRI... :D:D:D  Razlog je taj što je ogromna večina Tomosa u svom radnom vijeku popravljana/održavana/razbijana/krpana svim i svačim tako da je zbilja jako malo ovakvih primjeraka koji nemaju barem... udubljeni rezervar!:ghh:

Ali svatko ima pravo napravit od svojega vozila što hoće pa ti želim sve najbolje za projekt kakav god bio... jer motorić je super!

LP!

DS71:
aj ne diraj to za boga miloga..moped ti je u originalu!!  .. za znalce to vrjedi više nego da je na novo restauriran u original .. da ne gubimo rječi o nekim perlama...

nadam se da se šališ i dižeš pritisak :rofl:

STOLE ABARTH:
Perla bijela metalik:ubise:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

There was an error while thanking
Thanking...
Idi na punu verziju