Ostalo > Motocikli

Oldtimer motor, mišljenja i savijeti

(1/12) > >>

Leomatej:
Pozdrav, pošto polažem A2, pregledao sam sve i raspitao se sve vezano za novije motore, i to sve stoji, samo ostala mi je ljubav prema starijim motorima. Zanima me koje je vaše mišljenje vezano za oldtimer motore, to jest što je isplativije. Zanimaju me obli motori (NSU pretis, Puch/tomos sgs 250, MZ ES 175/2 itd.), kakvi su to motori, dijelovi itd..., da li dobro složen takav motor može trajat jednako, ako ne i više nego neki novi motor, znam da su dosta slabi, sve to stoji, ali imaju tu neku čar. Ako možda imate nešto za predložiti ili iskreni savjet, bio bi jako zahvalan, ili bilo kakvu informaciju o gore navedenim motorima, jer sve što sam našao na internetu mi nije previše pomoglo (strani forumi). Hvala još jednom, LP. PS da napomenem, motor bi služio većinom za gradske vožnje, a htio bi i otići na more sa njim (eventualno voziti iza drugu osobu max 70/80km u jednom smjeru).

lignja:
 sa MZ-om bi krenuo na kraj svita.......dobre gume........rezervne platine..i gassssssss

Bellof:
Do koliko novaca tražiš motor?

Leomatej:
Ne bi htio da me na kraju košta preko 3000e, estetika mi nije toliko bitna koliko da je motor mehanicki ispravan, znaci masina, elektronika i kocnice, sad ne znam da li sam jako malu cijenu rekao jer je imat oldtimera skup sport  :))

Bellof:
Može se za te novce naći sve ovo šta ti se sviđa pa čak i četverotaktni motori ozbiljnije kubikaže tipa Moto Guzzi Falcone....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

There was an error while thanking
Thanking...
Idi na punu verziju