Što se tiče cijene više točno ne sjećam , jer smo to kupovali više komada ja i kolega iz firme , a i on je išao po njih usput dok smo kupovali nešto drugo za firmu... Proizvođač im je Wika, promjer 60 mm , skala 0- -1 bar i nemaju glicerinsko punjenje ..(jeftina roba koja zadovoljava povremenu uporabu). Moj veliki propust su prigušnice , imam pristup tokarskom stroju na poslu, ali u žurbi nisam ostavio dovoljno mjesta za njih na holenderima , pa su sad takvi primitivni, a prigušenje je jako bitno, jer naročito na početku kazaljke strašno "igraju"..btw.metoda s ATF-om mi se čini strašno ovisna o podešenosti "pilota" i ujednačenosti kompresije na cilindrima ( teže se dobija ujednačenost i na leru i iznad 3000 okr. gdje prestaje utjecaj pilota , a i kad se ujednači motor postaje mekan a smjesa možda sitnicu prebogata, )Zadovoljniji sam mehaničkim manometrima jer se lakše vidi ujednačenost kazaljke cilindara pri davanju gasa, iako bi teoretski ATF trebao biti točniji , kod mene postoji razlika u kompresiji cca. 0,7 bar. na jednom cilindru ( neko se vozio na 3 cil . i malo isprao karike), pa se na to da lakše iskompenzirati na manometre...Kad se radi o dobro uređenoj makini gdje nema potrebe za kompenzacijom grešaka ostatka mašine kroz fergiće jedno obično štelanje na stolu s kuglicama od lagera i tvorničke postavke za pilote i metoda s ATF-om daju odlične rezultate. Ako mislite više raditi oko fergića onda ipak potražiti na e-bayu tvornički set s manometrima koji imaju skalu koja ide i u područje tlaka , , samo da cijenom ne prelaze cca 500 kn , jer onda se već isplati izmišljati i doma "toplu vodu", naročito ak se možete snaći za tokarenje nastavaka i holendera....