Pozdrav ekipa sve je počelo prije 3 godine kad je se napokon sve poklopilo i kocka došla u moje ruke.Cjelu srednju školu sam sanjao o crnoj kocki sa 2 vrata i šiberom i par godina nakon škole taj san se i ostvarijo.Plan je bio kompletno je restaurirati i tako je i bilo.Protekle 3 godine sam sve slobodno vrijeme,novce,živce,trud....uložio u ovaj projekt al ne žalim ni najmanje jer sam guštao u slaganju koliko i sad u vožnji.Sve radove na autu sam napravijo ja i mojih par prijatelja i to daje posebnu čar ovom autu.
Auto je kupljen u mom gradu kod bivšeg vlasnika je bio 11 godina i prodan je samo zato jer je njegov mlađi brat imalo lakši karambol sa autom i to je "zgadilo" vlasnika i auto je išao na bubanj,sve je trajalo par mijeseci natezanja danas ga oće prodat sutra neće......dok me nije nazvao jedan dan i rekao dolazi i vozi auto.
Orginalni 318is 1991g. crni diamond schwartz 2 vrata,od opreme je imao šiber,servo,abs,prednje maglenke,zelena stakla,4diska,crno nebo...
Nikad nije imao teži karambol i najvažnije sve je štimalo sa papirima i brojem šasije jer većina kocki koje sam gledao je prekucana i neregularna.
Evo par slika kad je kupljena meni se auto svidio na "prvu" iako vidno umoran za mene je bio odlična baza za projekt.

Ostatak projekta cu lagano ubacivati u temu kako uvatim slobodnog vremena....