Autor Tema: Bmw E30 318is 91"  (Posjeta: 3634 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline E30FAN

• Oldschool member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: bmw e30
Bmw E30 318is 91"
« : 01 Studenoga, 2018, 13:08:16 »
Pozdrav ekipa sve je počelo prije 3 godine kad je se napokon sve poklopilo i kocka došla u moje ruke.Cjelu srednju školu sam sanjao  o crnoj kocki sa 2 vrata i šiberom i par godina nakon škole taj san se i ostvarijo.Plan je bio kompletno je restaurirati i tako je i bilo.Protekle 3 godine sam sve slobodno vrijeme,novce,živce,trud....uložio u ovaj projekt al ne žalim ni najmanje jer sam guštao u slaganju koliko i sad u vožnji.Sve radove na autu sam napravijo ja i mojih par prijatelja i to daje posebnu čar ovom autu.
Auto je kupljen u mom gradu kod bivšeg vlasnika je bio 11 godina  i prodan je samo zato jer je njegov mlađi brat imalo lakši karambol sa autom i to je "zgadilo" vlasnika i auto je išao na bubanj,sve je trajalo par mijeseci natezanja danas ga oće prodat sutra neće......dok me nije nazvao jedan dan i rekao dolazi i vozi auto.
Orginalni 318is 1991g. crni diamond schwartz 2 vrata,od opreme je imao šiber,servo,abs,prednje maglenke,zelena stakla,4diska,crno nebo...
Nikad nije imao teži karambol i najvažnije sve je štimalo sa papirima i brojem šasije jer većina kocki koje sam gledao je prekucana i neregularna.
Evo par slika kad je kupljena  meni se auto svidio na "prvu" iako vidno umoran za mene je bio odlična baza za projekt.

Ostatak projekta cu lagano ubacivati u  temu kako uvatim slobodnog vremena....

Offline Adam.

Odg: Bmw E30 318is 91"
« Odgovori #1 : 01 Studenoga, 2018, 15:37:59 »
Odlična Kocka, i čestitam za nalazak da je sve original
Taj motor mislim da je pun pogodak za kocku, nije šestak al ima i više nego dovoljno konja za zabavu, a i za svaki dan jer ne troši puno
Sretno s njom i daj još slikaa  :thmbup: :hi:

Offline jeep frik

« Odgovori #2 : 01 Studenoga, 2018, 15:54:15 »
Ima ti moj sogi istu 90 god.cini mi se. Srebrni, budem fotkao. Vrti se rado u obrtaje. To je bilo nesto kao M3 za 'sirotinju'. Sva 4 diska, bilstein itd.je sastavni dio, podizaci, maglenke itd.je dodatna oprema. Pa je tvoj solidno opremljen vjerovatno kao mod.na odlasku sto je poželjno koliko čujem. Dobro da je original ugl.su swap.

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
« Odgovori #3 : 01 Studenoga, 2018, 17:54:57 »
Bilježim se za praćenje teme, imao sam kratko 325IX, vrlo zabavan auto  :thmbup:
Hrđa bez granica

Offline Sepra

« Odgovori #4 : 02 Studenoga, 2018, 09:22:43 »
odlična baza, samo polako i biti će bombon  :thmbup:
Nerast

Offline jeep frik

« Odgovori #5 : 04 Studenoga, 2018, 15:47:19 »

Evo od mog sogija. Ima 16 felge itd. Stoji trenutno, E21 se polako radi.

Offline Pjerosaky

« Odgovori #6 : 04 Studenoga, 2018, 15:51:25 »
Vidim u profilu - musko, imotski, crna is kocka koju si par godina slagao, reci da se zoves mateo i odms cu ekipi na ovom forumu prenet - ako je to ta kocka na koju ja mislim, auto je savrsenstvo

@jeep freak Ova kocka od sogora, koji je motor i jel na prodaju? Ili kombinaciju neku, moze i na pm poruka

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Offline jeep frik

« Odgovori #7 : 04 Studenoga, 2018, 15:55:39 »
Isto is. Nije na prodaju.

Offline E30FAN

• Oldschool member
« Odgovori #8 : 04 Studenoga, 2018, 23:06:55 »
Vidim u profilu - musko, imotski, crna is kocka koju si par godina slagao, reci da se zoves mateo i odms cu ekipi na ovom forumu prenet - ako je to ta kocka na koju ja mislim, auto je savrsenstvo

Pozdrav kolega sa bmw foruma da ja sam i drago mi je da ti se svidja moj auto  ;D ;D

Isto is. Nije na prodaju.
Pozdrav  sogoru ljepo izgleda kockica nek ju  cuva sve ih je manje :cool: :cool:

Offline E30FAN

• Oldschool member
« Odgovori #9 : 04 Studenoga, 2018, 23:57:22 »
Ajmo dalje kada sam je dotrao karter je bio razbijen zamjenuo ga drugim upalijo motor radio nemirno ,hidro podizači su bili spremni za mjenjanje....i krenuo na raskopavanje dok se nisam predomislijo i registrirao je jer sam bio pod dojmom nakon prve vožnje al ipak ostao sam pri svom naumu odradit posao kako treba a kasnije uživat.....

Pa malo na bok

Da ne duljim previše sa slikom svakog dijela šasije koji je rađen ubacit ću par slika od većih zahvata

Sva sumljiva mijesta i spojevi očišćena i ponovo zaštićena

Pa pranje i zaštita

Trudio sam se što bolje i kvalitetnije napravit posao uz savijete iskusnijih  i nije loše za prvi  auto  ;D ;D