Autor Tema: Otočac 6.8.-8.8.2021.  (Posjeta: 5235 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline romyo

Odg: Otočac 6.8.-8.8.2021.
« Odgovori #15 : 07 Kolovoza, 2021, 23:37:09 »
« Zadnja izmjena: 07 Kolovoza, 2021, 23:57:59 romyo »

The following users thanked this post: AL

Offline Nero

« Odgovori #16 : 08 Kolovoza, 2021, 10:41:45 »
I tako, došao veliki izazov za malu ajkulu!

Dosad je uvijek išla na kratke sprinteve protiv ljutih rivala, a neki ovako road trip..nikad.

Od priprema sam joj nadolio malo svjetski popularne Mobilove sintetike i centrirao trap.

A ja....za start sam otišao po svoj najdraži beri beri smuti i ekspreso u svoj najdraži kafić. Koji je ujedno i moj.

Od opreme, ponio sam vodu, zamrznutu vodu, izotonični napitak i pohane šnicele. Te iste šnicele sam natjerao ženu 6:30 ujutro da napravi.

Slikiša putem.

Put ko put, bio je OK, osim 4 patrole koje smo sreli putem, ali se one nisu obazirale na stare krševe. Tempo je bio mješovit, radarbot i JBL su me obavještavali o kamerama (kojih je oko Otočca nemoguće puno).

Gore smo dočekani svjecki!

Mjesto je jako lijepo, široko i opušteno. Volio bih jedino da je rijeka bliže i da ima više hlada. Ali, kombinacija mojih želja i realnosti je vjerojatno nemoguća misija.

Brzo su se do nas parkirali i veseli vozači Manti :D

Fića je bilo najviše, moram reć da mi svi jebeno izgledaju :D

Prije i poslije fotka?

Stock fiću je baš neobično vidit.

Zadrani?

Veselo :)

Wankel

I cvaja!

Direktorski

Mondial izgleda..jebeno

Motorići

Mini mafia

Ovaj rdeči mi je bomba

Došli su osvojiti svijet

Kreativni nered

Satan

Malo talijancina

Raj na zemlji

Frenč konekšn

944 mi bolesno, al bolesno izgleda (oba ova). Možda jednom...

Nakon sat dva pobjegli u hlad

Što reći, krasno.

Susret  ima odličan potencijal, ali ja nisam mjerodavan, rijetko me spoji cuga ili neka špreha, više se volim voziti. Ajkula i Buba su put odradile bez pogovora, osim što su potrošile popriličnu količinu goriva :D :D

Zabavno.

« Zadnja izmjena: 08 Kolovoza, 2021, 10:43:52 Nero »
.....if I go to hell,then I hope that will burn well......

The following users thanked this post: marin_k, petak, AL, romyo, OVERDOSEDSPEEDJUNKIE, sigmafahrer, MarkoPauk, jeep frik, alfa fun

Offline lignja

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • http://www.vespaclubcroatia.com
  • Vozilo:: VW 1300 ('67). Vespa; SS 180, PX200.
« Odgovori #17 : 08 Kolovoza, 2021, 12:13:43 »
 :smajlold:

:good: :good: :good: :good:
odlicna fotodokumentacija
www.vespaklubsplit.hr                    www.vespaclubcroatia.com

The following users thanked this post: Nero

Offline petak

« Odgovori #18 : 08 Kolovoza, 2021, 13:51:53 »
Bordo model od frenč konekš je 66 godište. Prvi modeli iz Slovenskog Litostroja. 6V struja, 3 brzine i paljenje na kurblu kroz rupu na prednjem braniku
R5 GTE 1.7i 69kW C409 F3N-702 JB3-033   R4 GTL 1.1  25kW 1128 688D7/12   Laguna II 1.6 16V 79kW KG0A K4M-710 JH3-005   Espace IV 2.0 dci 127kW JK03 M9R-760 PK4-005   NO LOGO je najpoželjniji logo jer sugerira da prave vrijednosti prepoznaju samo oni najupučeniji

Offline Čuvitar

« Odgovori #19 : 08 Kolovoza, 2021, 15:53:13 »
Bravo!

Sent from my M2010J19SY using Tapatalk

Šaka suza , vrića smija , ča je život vengo fantažija

Offline MarioR34

« Odgovori #20 : 08 Kolovoza, 2021, 18:12:47 »
Prekrasne slike a i vožnja/odmor ,  svaka čast.

Offline tomtom

« Odgovori #21 : 14 Kolovoza, 2021, 19:30:05 »
Sad tek vidim temu , iskreno nije me bilo dobar komad ljeta na forumu....al bio u Otočcu.  Sad vidim i par slikica svoje vozilice ovdje u temi i baš mi je fora. Hvala Čuvitaru i Neri
Meni osobno je ovo bio prvi ovakav susret, odlična ekipa, vrhunska lokacija....150 km u par  većih smjerova, Zadar, Rijeka, Zagreb. Ima se što vidjet u krugo od samo tridesetak kilometara, a ni Plitvice nisu daleko. Pohvale za sve osim organizacije, to je flop malo žešći, posebno za ekipu koja je od petka na lokaciji. Nije bilo najavljenog RnR koncerta ni petak, a ni subotu, panoramski letovi isto nula bodova.....al ekipa je bila vrhunska pa se sve izpeglalo. Pozdrav svima koje sam dolje upoznao. Ne znam koliko ima smisla ponavljati slike...... Za kraj bih možda još samo jednu kritičku uputio...navodno je dolje prodefiliralo više od 150 auta, šteta, velika šteta što organizator nije došao na ideju da nas sve okupi u neko doba na jednom mjestu za jednu zajedničku fotografiju. To bi bila jebeno dobra i šarena slika.
Šteta.

Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk

Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....