I tako, došao veliki izazov za malu ajkulu!
Dosad je uvijek išla na kratke sprinteve protiv ljutih rivala, a neki ovako road trip..nikad.
Od priprema sam joj nadolio malo svjetski popularne Mobilove sintetike i centrirao trap.
A ja....za start sam otišao po svoj najdraži beri beri smuti i ekspreso u svoj najdraži kafić. Koji je ujedno i moj.

Od opreme, ponio sam vodu, zamrznutu vodu, izotonični napitak i pohane šnicele. Te iste šnicele sam natjerao ženu 6:30 ujutro da napravi.

Slikiša putem.

Put ko put, bio je OK, osim 4 patrole koje smo sreli putem, ali se one nisu obazirale na stare krševe. Tempo je bio mješovit, radarbot i JBL su me obavještavali o kamerama (kojih je oko Otočca nemoguće puno).
Gore smo dočekani svjecki!

Mjesto je jako lijepo, široko i opušteno. Volio bih jedino da je rijeka bliže i da ima više hlada. Ali, kombinacija mojih želja i realnosti je vjerojatno nemoguća misija.

Brzo su se do nas parkirali i veseli vozači Manti :D

Fića je bilo najviše, moram reć da mi svi jebeno izgledaju :D

Prije i poslije fotka?

Stock fiću je baš neobično vidit.

Zadrani?

Veselo :)

Wankel

I cvaja!

Direktorski

Mondial izgleda..jebeno

Motorići

Mini mafia

Ovaj rdeči mi je bomba

Došli su osvojiti svijet

Kreativni nered

Satan

Malo talijancina

Raj na zemlji

Frenč konekšn

944 mi bolesno, al bolesno izgleda (oba ova). Možda jednom...

Nakon sat dva pobjegli u hlad

Što reći, krasno.
Susret ima odličan potencijal, ali ja nisam mjerodavan, rijetko me spoji cuga ili neka špreha, više se volim voziti. Ajkula i Buba su put odradile bez pogovora, osim što su potrošile popriličnu količinu goriva :D :D
Zabavno.