Autor Tema: Pozdrav - mediji su s vama  (Posjeta: 24040 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Press

• Gost
Pozdrav - mediji su s vama
« Odgovori #30 : 24 Kolovoza, 2007, 23:40:23 »
Evo mene opet

Pozdrav svima i iskrene isprike zbog neispunjenih obecanja-da cu postati cijele clanke. Nažalost, nemam vremena za to .

Ali imam jednu super ideju koju cu vam prezentirati na poforumu "Opcenito o automobilima".... Kliknite tamo....____>>>>>> klik

gnjus

• Gost
« Odgovori #31 : 28 Kolovoza, 2007, 20:30:10 »
pozdrav....osobno cijenim to kad netko u danasnje high-tech vremenu  ima volje i ljubavi da objavljuje o pravim autima i onim sto je bilo tada,
auto klub sam kupovao kad sam bio mulac,a sad ta auta sto se predstavljaju radim tako da bas nemam volje citati jos o njima kad su mi svaki dan pred ocima...jos sami plasticari...
ali je za svaku pohvalu kad se netko trudi uvuci u casopis jedan djelic proslosti pored danasnjih auta....svaka cast.  :bye:  :bye:  :bye:  :bye:  :bye:  :bye:  :bye:  :bye:

Offline Trazitelj

• Veteran member
« Odgovori #32 : 28 Rujna, 2007, 21:07:22 »
Pozdrav!

To je jedina rubrika koja me interesirala u Auto klubu!
clanak o Taunusu nisam vidio, ali odlican mi je bio o Facel Vegi!
 :)

Offline HYpic

• Junior member
  • **
« Odgovori #33 : 03 Veljače, 2008, 10:42:26 »
:D mogu i ja rec pozdrav kolegi ja sam pak graficki urednik i dizajner u sat-multimedji iako se casopis iskljucivo bavi antnama telkama i sl stvarima nema broja a da ja ne keljnem spaka il nekaj slicno...  :haha:  he he vlasnik je vec ovuglao na moju nastranost...
...