Autor Tema: Pozdrav - mediji su s vama  (Posjeta: 24041 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Press

• Gost
Pozdrav - mediji su s vama
« : 22 Veljače, 2007, 11:12:33 »
Pozdrav svima

Tko tu i tamo cita "Auto Klub" zna da postoji tema "Vremeplov".

E, ja sam vam autor.

Da bi pokazao kako mi je drago što postoji ovaj site, u slijedecoj rubrici ide vijest o njegovom osnivanju.

Baš sam jucer primio materijale za ovogodišnji medunarodni sport oldtimer rallye u Splitu, ali to u zasebnoj temi.

Offline Tookie

• Antique Member
« Odgovori #1 : 22 Veljače, 2007, 11:40:51 »
ooo netko i iz medija s nama...
pozzdrav... :bye:
..."I noga u guzicu je isto korak naprijed"...

a112

• Gost
« Odgovori #2 : 22 Veljače, 2007, 12:06:41 »
Pozdrav,zbog vremeplova i jos mozda par ostalih clanaka smo ja i buraz uglavnom i kupovali autoklub.Vjerujem da ima dosta ljudi koga to zanima,pa bi bilo lijepo da prosirite rubriku sa nekim od old i young timera,onako recimo,neki hot hatch iz 70-80,i slicne stvari.
Veliki pozdrav.

Eh da,btw. kad izlazi doticni autoklub? :bye:

Offline Brlek

• Veteran member
« Odgovori #3 : 22 Veljače, 2007, 12:39:13 »
Pozdrav! :bye:

mijo

• Gost
« Odgovori #4 : 22 Veljače, 2007, 13:45:29 »
Poz!!!
 :bye:

Offline Gorki

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
« Odgovori #5 : 22 Veljače, 2007, 13:55:09 »
Živija! citam o Caprijima clanak prije neki dan i poludija sam skoro :agressive:  O mk3 skoro ništa i netocni podatak o nekoj plastici u interijeru....Popravljaj to!!!!!!!
I did it my way 😎

Brutalac

• Gost
« Odgovori #6 : 22 Veljače, 2007, 14:05:29 »
Dobrodosao! :bye:
Past ce i "medijska reklama" foruma  :jak:

Press

• Gost
« Odgovori #7 : 22 Veljače, 2007, 16:51:44 »
Citat: a112
Pozdrav,zbog vremeplova i jos mozda par ostalih clanaka smo ja i buraz uglavnom i kupovali autoklub.Vjerujem da ima dosta ljudi koga to zanima,pa bi bilo lijepo da prosirite rubriku sa nekim od old i young timera,onako recimo,neki hot hatch iz 70-80,i slicne stvari.
Veliki pozdrav.

Eh da,btw. kad izlazi doticni autoklub? :bye:

Vec je bila tema, dapace dvije:

1. Svi hot hatches od Vauxhall Chevette preko Golfa GTI  i svih konkurenata iz 80-ih

2. Posebno o golfu GTi

Press

• Gost
« Odgovori #8 : 22 Veljače, 2007, 16:54:08 »
Citat: roadkiller
Živija! citam o Caprijima clanak prije neki dan i poludija sam skoro :agressive:  O mk3 skoro ništa i netocni podatak o nekoj plastici u interijeru....Popravljaj to!!!!!!!

Hm...kako može bit "netocan podatak o plastici u interijeru"? Može biti samo osobno mišljenje o kvalitetti i dizajnu, podatak jedino može biti da ga je , recimo radila neka tvrtka iz...recimo...Duesseldorfa!

Mk III je spomenut...koliko je to bilo vec zanimljivo....

Press

• Gost
« Odgovori #9 : 22 Veljače, 2007, 16:55:10 »
Eh, da...osim toga....hvala na dobrodošlici, izvrstan graficki dizajn site-a a vidim da je clanstvo mnogobrojno.

Offline sale

• Antique Member
« Odgovori #10 : 22 Veljače, 2007, 19:02:05 »
Citat: Brlek
Pozdrav! :bye:

Offline Gorki

• Antique Member
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
« Odgovori #11 : 22 Veljače, 2007, 19:18:58 »
Citat: Press
Citat: roadkiller

Hm...kako može bit "netocan podatak o plastici u interijeru"? Može biti samo osobno mišljenje o kvalitetti i dizajnu, podatak jedino može biti da ga je , recimo radila neka tvrtka iz...recimo...Duesseldorfa!

Mk III je spomenut...koliko je to bilo vec zanimljivo....

Right: Tamo piše da je mk3 imao mnogo sjajne plastike u interijeru šta i nije bilo sretno rješenje - slažem se i ni meni nije draga plastika ali ona je ISTA u modelima mk2 i mk3 i sve od plastike šta imaju su 2 stranice šta idu priko muldi u gepeku!!! Sve drugo je skaj i drugi materijali. Ne postoji engleski RS 3000 nego RS 3100. I capri 2.8i je svakako triba bit spomenut jer je to po mnogima najbolji capri svih vremena i ikona iz 80-ih...Toliko. NHF :)
I did it my way 😎

Press

• Gost
« Odgovori #12 : 23 Veljače, 2007, 00:33:31 »
pa šta nije bio na Capriju MK 3 promijenjen kokpit u onaj sa nekakvom smiješnom kutijom u kojoj su rupe s instrumentima?

Da, ne znam kako se desilo RS300 umjesto RS 3100 (replacement za RS 2600)...tipicna omaška, ima toga...

Svakako,2,8... nije više bilo mjesta, jer ja volim razvezart uvod o okolnostima u kojima pila nastaje i o znacenju tog auta, imageu, odnosu sa tadašnjim konkurentima...da je naturpijan 200 ccm više nego godinu prije....who cares....

ali svakako, dobro je da tu mogu doc po informacije jer ko se bavi sa Caprijima godinama zna od mene 300 % više koji moram znat i za Benzovu trokolicu, za Karmann Ghiju, Maserati Mistral i Peugeot 206 GTi.

Press

• Gost
« Odgovori #13 : 23 Veljače, 2007, 00:40:43 »
Bez brige - naici cete i na površnost, i na možda pokoji krivi podatak, ali bitan je "spirit". Problem je u tome što je malo zeznutije pisat o necemu iz 1969 nego o današnjim autima, jer ovdje lijepo uzmeš press materijal ili Auto Motor und Sport katalog i gotovo.

imported_Gear

• Gost
« Odgovori #14 : 23 Veljače, 2007, 00:51:12 »
Pozdrav. :bye:
To mi je svakako bila najdraza rubrika autokluba, sad vec nisam dugo kupio jer mi to nije rutina sobzirom da me previse ne zanimaju teme kojima se taj casopis primarno bavi, ali znam koji put u supermarketu preskocit medju zadnje stanice da vidim sto ima u vremeplovu.  :palac: