darjan ti neznas citat il...ako nemas falso masinu itd nabrojano onda se komentar ne odnosi na tebe,nego samo na one koji imaju a seru drugima...
i jos jedanput da ponovim pitanje sa pocetka ovog posta reko sam da talijani vode u izradi sranja a ne da su im bas svi auti sranje
(i ne,nije me opro nikakav punto nego ih cisto ne volim,ko sto neki imaju avatar sa prekrizenim vw znakom)
a i ne pravi se da si sad nesto,pogledaj malo po forumo kolko ljudi ima auto sa orginal dijelovima?oni koji nemaju,ti auti vise nisu oldtimeri..
a razlog zasto sam se poceo vrijedat je zato sto kolko vidim neki nemaju dovoljno kulture..ako nemas sta ljepo za rec ne kazes nista,ili kazes da nije po tvom ukusu a da pocnes srat po necijem trudu..nije u redu...ili ti smatras da je...jel ako smatras onda ja lako svaki dan odem u garazu i postam ti po 5 vrijedajucih komentara svaki dan,nebi bilo ljepo jelda...
ali kolko sam vidio,obicno na stranim forumuma covjek moze dobit kaki savjet,po hrvatskim forumima mogu samo posrat tvoju muku...
mislio sam da bar vi shvacate posto vijerujem da vas mac ljudi gleda blesavo i nije im jasno zasto volite to sto volite...sad radite istu stvar...
sram vas bilo