Autor Tema: Sve o OPEL COMMODORE A/REKORD C  (Posjeta: 3400 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline detroit

• Senior member
Sve o OPEL COMMODORE A/REKORD C
« : 26 Studenoga, 2009, 15:55:06 »
Zamislio sam ovaj topic za fanove OPEL COMMODORA A/REKORDA C dakle mjesto gdje ce se postati sve što se nađe u vezi ovih autiju

http://www.forum-auto.com/automobiles-mythiques-exception/section5/sujet382348.htm

http://www.opelfreunde-obertuerken.com/commodore-a.html
...diy or die...

AreS

• Gost
« Odgovori #1 : 26 Studenoga, 2009, 17:23:35 »
Koja je razlika u rekordu c i commodoru a. Znan da je razlika u motorima u čemu još?

Offline detroit

• Senior member
« Odgovori #2 : 26 Studenoga, 2009, 17:29:25 »
...karoserijski u nekim sitnim detaljima poput maske prednje, maglenki...ostalo je sve isto....a unutrasnjost je bogatija od commodorea....al sve su to male razlike.....eee da i najveca je razlika u glavcinama...comm ima 5x120 a rek 4x110
...diy or die...

Offline kađo-c

« Odgovori #3 : 26 Studenoga, 2009, 17:48:30 »
ima i c-sprint,ušminkana verzija c rekorda,izvana bi ga se lako zamjenilo sa comodoreom istog godišta ali nije isto,motor je bio 1.9 110ks sa ravnim klipovima i 2 dupla karba.kožni krov,i ušminkani detalji na karoseriji,i 5 šerafa na glavčinama,nešto kao vectra i vectra opc danas.:)

rekord,kadet,manta, svi imaju 4x100,osim ascone i mante 400,jedino nisam siguran za zadnju liniju rekorda..
« Zadnja izmjena: 26 Studenoga, 2009, 17:51:36 kađo-c »
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline Minesweeper

• Veteran member
« Odgovori #4 : 26 Studenoga, 2009, 18:27:44 »
Jedan od meni najdražih opela ikad:cool:
Ono što mi je daleko bolje je opel Diplomat V8 coupe: poboljšan corvetin motor, luksuz kakvog malo koje auto ima, jedina mana je 3 brzine automatik i šta je naći ga jednako dobitku na lotu:)

Offline detroit

• Senior member
« Odgovori #5 : 26 Studenoga, 2009, 18:54:18 »
...u diplomatu je obican chevy small block 327 nikakva poboljšanja...a mana automatski mjenjac je totalna glupost, pa to je najbolja stvar u dipl. se stavljao th400..neunistivi mjenjac...i tih getriba ima kolko hoces...evo ja bas u subotu picim u svicu po getribu za 100e..

...ja u svog commodorea stavljam v8 327 i th350 getribu...
...diy or die...

Offline Minesweeper

• Veteran member
« Odgovori #6 : 26 Studenoga, 2009, 19:04:23 »
ja sam čitao da su imali nekakv testove na motorima kao da dulje traju, ali nije bitno na netu svašta pišu ,getriba po meni nije nešto samo zato što bi sa manualnom ima dosta veću brzinu,
kako paše taj motor u commodorea imaš li dosta posla osim nosača motora i getribe
meni se uvik mota ideja po glavi za preradu mercruiser 5.7 brodskog (isti blok, glava kao standardni chevy) ili od vovlo penta (isto chevy ali big block 7.4) i ubacit u nekog opela

Offline Ante V8

« Odgovori #7 : 29 Prosinca, 2009, 17:54:56 »
I zadnja linija rekorda ima isto razmak 4x100 jer ga ja imam i to iz 1986god. Od njega se inače koriste ventilirajući diskovi sa klještima i za kadete i za ascone i mante.
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!