Autor Tema: Set za reparaciju čeljusti - opel Ascona A  (Posjeta: 3377 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Minesweeper

• Veteran member
Set za reparaciju čeljusti - opel Ascona A
« : 28 Studenoga, 2009, 21:01:51 »
Danas kad sam išao staviti pakne(pločice)  skužio sam da su mi čeljusti blokirane:zid: naravno rastavio izvadio, klip  sam pritom malo oštetio. Ima li igdje kod nas za kupiti set koji ima dva klipa, gumice... Čeljusti su one veće za disk 12.5 znaći 1975, takve su bile na manti bi kasnim mantama asconama A, proizvođać je GIR, ovako izgledaju samo što im je ulaz ukrivo kao na ovim zadnjima, ali nebitno jer po broju klipa su iste.
http://www.budweg.com/budwegweb/catalogue/caliperQueryview.asp?key=5207
http://www.budweg.com/budwegweb/catalogue/caliperQueryview.asp?key=5402

Offline Provokator

« Odgovori #1 : 29 Studenoga, 2009, 10:40:12 »
Auto Krešo i njegovi pratner dučani ti imaju Budweg setove za reparaciju.

Imaju u ponudi samo gumice, imaju i klipove i imaju čeljusti gotove reparirane ( s tim da moraš dati svoju čeljust ak uzimaš repariranu )

Offline MantaFan

« Odgovori #2 : 29 Studenoga, 2009, 11:29:59 »
uzmi te gumice,klipove i sve,odi u ducan autodjelova i trazi po uzorku,Opel nije to puno mjenjao,recimo na Mantine dvoklipne celjusti pasu gumice od Corse i tako pogledaj onda...
HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

Offline zagi

• Junior member
  • **
« Odgovori #3 : 23 Studenoga, 2010, 11:48:04 »
da ne otvaram novi topic postavit ču ovdje pitanje ,nadam se da se autor neče ljutiti.
imam Peugeot 309 i problem sa prednjim kočionim čeljustima .naime lijeva i desna polovica čeljusti spojene su preko dva bolcna koji su klizači kod stiskanja i otpuštanja čeljusti.ali pošto su oni od čelika a čeljust od aluminija
na čeljustima su mi se rupe koje služa za vođenje razlokale i tak da mi sad to klepeče i ima lufta. dali znate nekoga da to popravlja.trebalo bi to piksirati ili neznam kaj več napraviti.čeljusti su Girling.
hvala

Offline kađo-c

« Odgovori #4 : 15 Prosinca, 2010, 19:57:13 »
Citat: MantaFan;124307
uzmi te gumice,klipove i sve,odi u ducan autodjelova i trazi po uzorku,Opel nije to puno mjenjao,recimo na Mantine dvoklipne celjusti pasu gumice od Corse i tako pogledaj onda...

pašu i kočioni cilindrići komplet plug&play sa vectre na mantu b,i mislim od mante b na rekord c...
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....