Autor Tema: odmarači za ruke...  (Posjeta: 2634 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

marijan

• Gost
odmarači za ruke...
« : 03 Prosinca, 2009, 13:44:50 »
nedavno sam upuco novo sjedalo u svoje vozilo

pa bi volio nekako napravit odmarače za ruke s obe strane, naime imam neke kilave amaterske ideje al prije neg što išta počnem radit ovim putem žicam koji koristan savjet,pogotovo ak je neko već to radio...
 mislim na konstrukciju za tapeciranje ću lako, aj živili :gosp:

opakipu

• Gost
odmarači za ruke...
« Odgovori #1 : 08 Prosinca, 2009, 18:28:40 »
ha probaj klasično znači T cjev i nakraju zavari cjev nešto širu od promjera vide recimo cjev 11 a vida 10 ,nareži navoj na cjevnoj konstrukciji sica,vidu zašarafi u konstrukciju možeš stavit dvi podloške,T cjev obloži sa spužvom za vodovodne cjevi i onda tpaciraj po želji,graničnik hoda ručice ubaci do sica između sica i T cjevi.

marijan

• Gost
odmarači za ruke...
« Odgovori #2 : 08 Prosinca, 2009, 23:02:57 »
e tako nekako je i na slikama što sam našo po netu, to mi je otprilike 1. varijanta, 2. bi bilo sl.to samo bi sve to skupa učvrstio u ovu stijenku od kuhinje iza sjedala pa ga nebi moro bušit, a 3. je da s ljeve strane učvrstim u vrata dvorednu policu, a gornju tapecirat do rupe koja bi služila kao stalak za pivo, a s desne bi ga fiksiro za pod što bi ispo neki polutapecirani  pokretni stolić...multipraktik :ghh:
imam još i praktičnih i smješnih ideja šta će na kraju bit vidićemo, u svakom slučaju hvala na savjetu

greg

• Gost
odmarači za ruke...
« Odgovori #3 : 08 Prosinca, 2009, 23:15:50 »
Ideja broj 3 :to: :palac:

opakipu

• Gost
naslon
« Odgovori #4 : 17 Prosinca, 2009, 10:09:34 »
uzmi iz nekog busa naslone,dok ga budeš skidao shvatićeš i kako ga montirat.Imaš to i n naekim autima lancia ili kia rio......

Offline R 16 TS

• Antique Member
odmarači za ruke...
« Odgovori #5 : 16 Siječnja, 2010, 22:20:33 »
središnji naslon iz R 16.
098340267

marijan

• Gost
odmarači za ruke...
« Odgovori #6 : 04 Veljače, 2010, 12:44:26 »
moram priznat da se nisam još mrdnio po to pitanju, al u svakom slučaju fala na savjetima :gosp::vecernji: al bi'će ćim malo zatopli...