Autor Tema: Fiat Uno Turbo by Ipod  (Posjeta: 15742 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

psiho

• Gost
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #60 : 31 Ožujka, 2010, 21:37:37 »
mislio sam na to trokiranje i pizdarije, ja sam skuzio kak se rijesit trokiranja....ima caka

dobre su felge, al ne na ovom autu, to mi je vise za yuga fora, bez uvrede :)

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #61 : 31 Ožujka, 2010, 21:41:57 »
Da Zato si kupio slicne sa 6krakova hahahahah Lol:))))
Znam i ja caku sa trokanjem :) Vjecito fali juhe to je toooo:)
« Zadnja izmjena: 31 Ožujka, 2010, 21:46:00 ipodairbrush »

psiho

• Gost
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #62 : 31 Ožujka, 2010, 22:15:35 »
da stil auto nece na auto, to cuvam za ficeka, ne trokira samo zbog juhe..ima jos nekaj..

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #63 : 02 Travnja, 2010, 12:04:32 »
Ps Jucer sam imao voznjicu sa Old School Tatom(Fiat 128SC) koji je svom sinceku(Uno Turbo) pokazivao malo grad i njegove toyo-ice kako trebaju moje Yokohama-ice drzat :))))

He he Sve u Svemu nase igracke su na Facebook Ats Classic Fan clubu zavrsili:)))

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #64 : 11 Travnja, 2010, 18:01:05 »
Evo nisam mogao odljet da ne stavim fotku:) Sve u svemu jucer se dogodio jedan Vrlo zanimljiv Photosesion koji je bio uz pomoc kolege Faithlessa koji stvarno cuda radi sa foticem i jojs jace u Photoshopu. Pa mi je poslao jednu fotku da malooo si zasladim dan. Sve u svemu ostale fotke su jos kod njega tako da cekam da ih neke obradi i ostale da na cd-u ap metnem ih jos he he . Nadam se da vam se svida Hvala:)))

Offline kova

• Junior member
  • **
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #65 : 11 Travnja, 2010, 20:55:46 »
foooraaaa....jebena je slikaaa....ko ti ga je slikao...može neki kontakt? ja bi isto takve slike...
190D 2.5-10 Turbo

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #66 : 11 Travnja, 2010, 23:07:31 »
Frend to ovako radi za gust malooo ali jebeno radi ako oces javi se pa te spojim sa njime :)

ToM

• Gost
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #67 : 13 Travnja, 2010, 17:40:11 »
jebena fotka  ;)
javi se koji put da neki photosesion nabacimo   ;)

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #68 : 13 Travnja, 2010, 22:51:51 »
Haha Moze ima nas Vise sa Ats-icama , You , Me and Suhi (Fiat 128 Sc) NICEEEEE he eh

simeR5GTT

• Gost
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #69 : 13 Travnja, 2010, 23:44:14 »
super izgleda

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #70 : 14 Travnja, 2010, 00:37:40 »
Hvala Hvalaaaaa . Uspio sam napokon dobiti sta zelim bar kod izgleda :))) Motor jos maloo i par sitnica i nadams e da ce ion biti amenus :)) Bar sam ga sada poslozio da ima normalnu potrosnju i ne propucava :)) Yeeeee :)

denis13

• Gost
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #71 : 01 Prosinca, 2010, 12:53:50 »
pozdrav svima,
i zamjerke ipod:
koliko ja znam, ja osobno (denis pavlović, dugo selo) sam ti isporučio auto u temeljnoj crnoj mat boji, spremnog za lakiranje, iz fore pošpricanog sa zrcima iz metalika, mobihel mix404, jer nisi mogao kupit boju (to nema veze)
"profi lakireri iz šupe" :  jel pod tim smatraš mog starog kojeg si drugi dan nakon nanošenja temeljne naje... da ti "polije" "malo" auto s kilom bezbojnog laka za drvo (nitro neocel završni lak za drvo, sjajni, chromos, 37kuna)

kaj se tiče limarije, aute u tom stanju (čak i puno boljem (onaj bmw , kadett...) ) ja bacam. pošto poštujem tuđe (ne)mogučnosti popravio sam ti ga da se možeš lijepo voziti još koju godinu ili dok ne nabaviš normalnu školjku.

žao mi je kad nakon toliko truda i muke moram pročitati ovako nešto.
posao koji sam radio igoru nisam nikad nikome htio raditi jer je autolimarija moj hobi i ne radim za druge, a evo iz određenih razloga i njegove trenutne situacije odlučio sam mu pomoči. radili smo oko mjesec i pol svaki dan nakon posla od 20-23sata zajedno, a ipod je bio sa mnom oko 1/5 vremena, pa mi je to "nadoknadio" sa 2000kuna.
za sve napisano mogu odgovarati bilo kome tko pita.
moj oldschool auto čeka na obnovu.
isto mi je drago da se Ipod vozi i igra s unom.
felge su mrak.
denis13

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #72 : 02 Prosinca, 2010, 08:48:52 »
Denis i sam Znas da TI Osobno nikada Nisi bio Kriv za too :(
Nego netko tko nam je samo uletio u to...
A hebi ga sta je je Kemijali smo sa onime s cime smo mogli i imali ...
I koliko su mi financije dale ... A tebi sam Iskreno Jako Jako Zahvalan na svemu i nemoj misliti da imas ti veze OSOBNO sa time :) Tnx For Everything Denis