pozdrav svima,
i zamjerke ipod:
koliko ja znam, ja osobno (denis pavlović, dugo selo) sam ti isporučio auto u temeljnoj crnoj mat boji, spremnog za lakiranje, iz fore pošpricanog sa zrcima iz metalika, mobihel mix404, jer nisi mogao kupit boju (to nema veze)
"profi lakireri iz šupe" : jel pod tim smatraš mog starog kojeg si drugi dan nakon nanošenja temeljne naje... da ti "polije" "malo" auto s kilom bezbojnog laka za drvo (nitro neocel završni lak za drvo, sjajni, chromos, 37kuna)
kaj se tiče limarije, aute u tom stanju (čak i puno boljem (onaj bmw , kadett...) ) ja bacam. pošto poštujem tuđe (ne)mogučnosti popravio sam ti ga da se možeš lijepo voziti još koju godinu ili dok ne nabaviš normalnu školjku.
žao mi je kad nakon toliko truda i muke moram pročitati ovako nešto.
posao koji sam radio igoru nisam nikad nikome htio raditi jer je autolimarija moj hobi i ne radim za druge, a evo iz određenih razloga i njegove trenutne situacije odlučio sam mu pomoči. radili smo oko mjesec i pol svaki dan nakon posla od 20-23sata zajedno, a ipod je bio sa mnom oko 1/5 vremena, pa mi je to "nadoknadio" sa 2000kuna.
za sve napisano mogu odgovarati bilo kome tko pita.
moj oldschool auto čeka na obnovu.
isto mi je drago da se Ipod vozi i igra s unom.
felge su mrak.
denis13