Eto radi se o Delti 92 godišta, 1.6 Turbo motor, 140 ks i samo prednjim pogonom :rolleyes:
Ovako je izgledala na početku :lizi:

Pa je bilo...ajmo na 200 konja, veća turbina, protok bla bla...na kraju sam rekao original sve! Od prvog do poslijednjeg dijela!
Auto je jeftino kupljen, i imao je poteškoća s kretanjem, ovjesom i ostalim!
Prvo se naprijed rastavilo jer je imao očite probleme s punjenjem turba!
Bilo je puknutih cijevi, prašine, ulja , masti , svega!
Blow-off očišćen, promjenjene gume te ponovno montirano natrag!:palac:
AUTO nakon toga disao punim plučima:gosp:
Ali to nije bio kraj! Najveć problem je bio mjenjač. Konkretno, druga brzina nije imala sinhron, te je kvrčilo za poluditi, također i rikverc. Potražnja je bila poduga ali se našlo od original 1.6 HF getriba!!
te sam usput promjenio kvačilo, manžete polusovina, ležaje prednje, uporišta amotrizera (zadnjih) , ulja, voda, Diskove, pakne itd....
Jako sam bio zadovoljan, ali nisam tu stao!
Promjenio sam i svječice naknadno, NGK, te me još čekaju kablovi (silikonski) a i razvodna kapa je nova.
Onda je došla limarija na red! Pošto je prednji branik bio razbijen, našao sam si drugi, koji treba malo urediti, te sam i dalje u potražnji za maskom! Ona mi jedva stoji na autu a teško je naći!
Sad moram riješiti koroziju na šajbi i zadnje mkraju! Iako ga ima manje nego na drugim,treba odamh reagirati:palac:
a trenutno je ovo na redu:ghh:
a to sam i u jednoj temi pitao:rolleyes:
još mi je uplanu srediti felge, ispolirati i to, srediti branike, te lambdu i neke plastičarije, pa onda se polira, mazi i pazi !
Nadam se da vam se sviđaju kola, a youngtimer je, volio bih s njom i oldtimersko razdoblje doživiti :ghh::ghh: