Autor Tema: Šprica za farbanje  (Posjeta: 5346 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline nide

• Junior member
  • **
Šprica za farbanje
« : 28 Prosinca, 2009, 00:32:18 »
Ovako imam doma jednu spricu i odlucio sam je malo upotrijebiti tj malo se uciti farbat sa njom. Sad zanima me dali netko zna kolika bi bila idealna dizna za farbat jer je moja 1.2. Dali je to dobra ili treba biti veca ili manja?

Offline ledeni09

Šprica za farbanje
« Odgovori #1 : 28 Prosinca, 2009, 14:47:19 »
Citat: nide;128988
Ovako imam doma jednu spricu i odlucio sam je malo upotrijebiti tj malo se uciti farbat sa njom. Sad zanima me dali netko zna kolika bi bila idealna dizna za farbat jer je moja 1.2. Dali je to dobra ili treba biti veca ili manja?

Sve zavisi sta  bi htio bojati odnosno koje boje metalik,akril ili jednokomponentnu.Ta ti je dizna dobra za metalik boje a sad nezanam kakva bi bila za akril ili jendokomponentnu.A sve zavisi i koju boju koristis nije ista od Mobihela ili od PPG-a.
Popravak vilicara motornih i elektricnih,paletara kao i hidraulike i lpg sistema..tel:098/926-3694

Offline mitronni

• Veteran member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Abarth wannabe...
Šprica za farbanje
« Odgovori #2 : 28 Prosinca, 2009, 16:06:55 »
Za učit lakirat ti je dobra i ta dizna,ionako vjerojatno nemaš ni uvjete neznam kakve da bi se neke finese puno isticale.Ja sam sa tom diznom sebi lakirao branike i OK je.
"Ako želiš ništa ne raditi,zaljubi se u ono što radiš.."

Online Boxer

• Administrator
  • Antique Member
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
Šprica za farbanje
« Odgovori #3 : 28 Prosinca, 2009, 16:24:29 »
Dobra je 1.2 , sve do 1.4 je ok i ne zalijeva previše i istovremeno ne praši pretjerano. Poprilično je bitan i kut otvaranja mlaza:palac:
Hrđa bez granica

Offline mitronni

• Veteran member
  • Vozilo:: Abarth wannabe...
Šprica za farbanje
« Odgovori #4 : 28 Prosinca, 2009, 18:03:04 »
Mislim da je za osnovne potrebe 1,2 idealna,možeš je fino naštimat(ak ti je šprica barem čemu),ja je stalno koristim za sitnice lakirat i tak.
"Ako želiš ništa ne raditi,zaljubi se u ono što radiš.."

bojant

• Gost
Šprica za farbanje
« Odgovori #5 : 18 Siječnja, 2010, 18:50:03 »
Nije diza jako bitna. VaŽniji je piŠtolj.najČeŠČa diza je 1.4 a tvoja 1,2 je odliČna